reklama
P
polisia
Gość
hej
u nas ostatnio było dużo nerwów, ale chyba jest już OK i wyszliśmy na prostą
Moje dziecko kończy rok, cuuuuuudownie. Czas szybko zleciał, pamiętam cały czas jaka była pogoda, co robiłam i co czułam i jestem szczęśliwa 
Mały jest całkiem bystry, naśladuje zwierzaki, nie chodzi, ale za rącki bardzo chętnie, schodzi z kanapy, tańczy, umie kilka słów (niestety nie mama). Fajnie jest choć bywa trudno
podczytuję Was i dziękuę za pamięć
i ściskam wszystkie wrześniowe dzieciaczki 
Mały jest całkiem bystry, naśladuje zwierzaki, nie chodzi, ale za rącki bardzo chętnie, schodzi z kanapy, tańczy, umie kilka słów (niestety nie mama). Fajnie jest choć bywa trudno
podczytuję Was i dziękuę za pamięć
Młoda w żłobie w ogóle nie płakała.
Może bym pomyślała, że kobita nie chciała mnie denerwować, więc skłamała, że płaczu nie było
ale przede mną i po mnie inni rodzice dzieci odbierali i im mówiła, że ich dzieci płakały.
Czyli gdyby Młoda płakała, to by mi powiedziała.
Obserwowała inne dzieci, trochę się pobawiła.
Trochę zgaszona była jak ją mi opiekunka przyniosła, ale zaraz zaczęła się śmiać.
Śniadanie zjadła.
Obiadu nie chciała.
Pewnie po części dlatego, że było karmienie łyżeczką a tak to my się już od dawna nie karmimy.
Jestem dobrej myśli.
Myślę, że będzie lepiej, jak już reszta dzieci z grupy przestanie buczeć.
Kobitka mówiła, że w tym roku wyjątkowo płaczliwa grupa jest.
Może bym pomyślała, że kobita nie chciała mnie denerwować, więc skłamała, że płaczu nie było
ale przede mną i po mnie inni rodzice dzieci odbierali i im mówiła, że ich dzieci płakały.
Czyli gdyby Młoda płakała, to by mi powiedziała.
Obserwowała inne dzieci, trochę się pobawiła.
Trochę zgaszona była jak ją mi opiekunka przyniosła, ale zaraz zaczęła się śmiać.
Śniadanie zjadła.
Obiadu nie chciała.
Pewnie po części dlatego, że było karmienie łyżeczką a tak to my się już od dawna nie karmimy.
Jestem dobrej myśli.
Myślę, że będzie lepiej, jak już reszta dzieci z grupy przestanie buczeć.
Kobitka mówiła, że w tym roku wyjątkowo płaczliwa grupa jest.
jak ja dobrze zajeli to nie plakala przeciez to raczej normalne tylo niektore dzieci placza albo czasami ciesz sie ze dobrze.
polisia fakt fajny ten suwaczek
u nas pierwsza noc bez cyca czyli dziecko odstawione
, poradzi sobie w koncu po to wymyslili te mm 
polisia fakt fajny ten suwaczek
u nas pierwsza noc bez cyca czyli dziecko odstawione
, poradzi sobie w koncu po to wymyslili te mm 
axarai
dziecioholiczka......
reklama