reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam mamuski u nas dzis cudnie prawdziwa złota polska jesien ,słonko pieknie swieci zaliczylismy wizyte u lekarza i mega długasny spacer .Usg w porzadku tz torbiel jest taka sama i reszta tez ale najwazniejsze ze nie rosnie :-)

Miłego dnia :-)

Fasolka dobre wiadomości! Cieszę się ;-)

Dziecko mi śpi od 20 ;))
Zeszłej nocy obudził się w środku nocy i już chciał się bawić.. oczy jak 5zł, no to udawałam że śpie.. ten zaczynał pogadankę, chciał wychodzić z łóżka.. aż się zniechęcił i padł, spaliśmy do 9.15 :-)

Krystian zaczął mnie dokarmiać, odgryza kawałek herbatnika, wyjmuje z buzi i mówi 'da'. No apetyczne to to nie jest, ale ma synek gest! Albo jak się dorwie do jakiegoś ciasteczka z nadzieniem to paluszkiem te nadzienie ściąga i mi daje palca do zjedzenia. Jak udaję tylko że zjadam to mi rozkręca prawdziwą awanturę!

Fasolka! To dobra nowina!
Gosia przestawia się z dziennym spaniem. Teraz tylko jeden raz chce spać i za nic nie da się uspać drugi raz. Muszę teraz jej trochę przesunąć to spanie bliżej południa bo idzie spać koło 9, wstaje o 11 i potem ledwo wytrzymuje do 19. Ale za to zasypia błyskawicznie:-).
Perell, Ciebie Krystian karmi a mi Gosia wyciąga z buzi jedzenie i sama zjada:-D! Śmieszne te dzieciaki.
Ostatnio na basenie było "nurkowanie" i mała mi potem próbowała to przećwiczyć w wannie. Trochę jej nie poszło i się opiła wody! Zaczynają się "Lekarze". To narka!

Muze sie pochwalic ze lece do Krakowa za 2 tyg , tylko na tydzien ale dobre i to. Chce zrobic sobie usg 3d nie wiem gdzie robia ale fajnie by bylo.
Moja mala od kilku dni spi w swoim lozku, tylko to 3 lozko juz , ale podpasowalo jej, rano idzie do mnie spac,
Fasolka! To dobra nowina!
Gosia przestawia się z dziennym spaniem. Teraz tylko jeden raz chce spać i za nic nie da się uspać drugi raz. Muszę teraz jej trochę przesunąć to spanie bliżej południa bo idzie spać koło 9, wstaje o 11 i potem ledwo wytrzymuje do 19. Ale za to zasypia błyskawicznie:-).
Perell, Ciebie Krystian karmi a mi Gosia wyciąga z buzi jedzenie i sama zjada:-D! Śmieszne te dzieciaki.
Ostatnio na basenie było "nurkowanie" i mała mi potem próbowała to przećwiczyć w wannie. Trochę jej nie poszło i się opiła wody! Zaczynają się "Lekarze". To narka!
to tak jak u nas, tez chce raz dziennie chyba ze ja wywioze to usnie w wozku lub aucie.

Krystian już bym przestawiony na jedną 2 godzinną drzemkę.. ale mu się odmieniło i znowu są dwie :|

Martusia to zdolny Oli!! Brawa dla szkraba ;-) Ja Krystiana jeszcze tego nie uczę bo on i tak za bardzo się kręci koło kosza.. ;>

Zarejestrowałam się dzisiaj do lekarza na kontrolkę na roczek, co tam że Krystian będzie mieć wtedy 13 msc.. od maleńkości mam opóźnienia z lekarzami zawsze mi coś wypada. A teraz jeszcze sezon na kaszle, smarki i się zastanawiam czy zaszczepić czy może poczekać na bardziej sprzyjający okres..

Czesc Mamuski!

Pojawiam sie i znikam. Jestem zabiegana,ale probuje czytac na biezaco.

Chlopcy zaczeli chodzic raz w tyg do zlobka i po pierwszy razie przyniesli juz wirusa do domu. Takze leczymy sie i marudzimy...

Mikus nadal slabo spi, mamy jedna tylko drzemke kolo 13-14 godzinna i idzie spac kolo 19.30. Przebudza sie non stop, placzac i proszac o wyjecie z lozka. Mam tego serdecznie dosyc. Dodatkowo budzi mi Starszaka,bo od 3 tygodni dziela razem pokoj.

Namietnie poszukuje ksiazek w pdf : ,Każde dziecko może nauczyć się spać ' i 'Język dwulatka' Jakby jakaś Mamusia miała to byłabym wdzięczna,bo moi chłopcy dają mi ostatnio popalić... :-(

Milego dnia mamusie!

reklama
noooooooooooooo młodemu też chyba zęby idą bo ślinotok ma i brak apetytu :no: i gryzie wszystko, normalnie rzuca się jak zwierzę :-D

ja po prawie 3 latach wpadłam w pewien rodzaj depresji i musiałam opuścić Szkocję :tak:;-)
dziś zaliczył glebę na chodniku czołem i nosem na płask :no: nie powiem jak teraz wygląda :no:
my się wybieramy na to szczepienie Priorixem w piątek...
w kwestii gadulstwa młodzieży naszej...mój też nawija non stop po swojemu; z tego co kumam to mówi "da" na daj; "ba" na bam jak coś rzuci o i tyle mojego :-D

Do góry