• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Palemko ja chcę rosołku, ja !!!!

Gargusia trzymam kciuki za USG prenatalne. Liczę po cichu, że mi chociaż te mdłości i wymioty przejdą wraz z 12 tygodniem.

Mi na razie hormony nie dokuczają. Zresztą nie miałabym się nawet sił złościć - taka jestem zmęczona tymi wymiotami.

reklama
NagaPalmo ! Zainspirowalas mnie! Tez se dzis usmaze nalesniki, a co! Jest ser bialy z polski, mozna dzialac! Ja odkad zaszlam w ogole nie mam juz zmyslu do samodzielnego gotowania, w ogole nie jestem kreatywna, nic mi na mysl nie przychodzi.
:baffled:

heloł :)
ja miałam wyjątkowe pragnienie na kwaśnice, no mniaaaam, mniam że hohoh :)
ale gorgusiu, te truskawki to teraz nie dają mi spokoju i jeszcze z jogurtem, oooj zaraz dzwonię do B., żeby mi kupił :D

Ayni, mnie też dopadła niechęć do gotowania- to przykre, bo jeść się chce a gotować ni cholery ...

Ostatnia edycja:
Ależ mnie też stresik dopada, w środę usg prenatalne i zaczynam się stresować :zawstydzona/y:

rosołek ooo jaaaa, truskawki oooooooo

nie stresuj się Kochana . Wiem, wiem łatwo powiedzieć. sama przed 1-ym zwykłym usg mało nie khm khm przed gabinetem a co dopiero prenatalne. Ale spoko luz, niunia, przecieżw iesz, że ten Twój stres odczuwa Twoje maleństwo i nie jest dla niego dobre, zapomnij o tym badaniu, rozluźnij się, zjedz truskaweczki z jogurcikiem a potem mąż niech pomasuje stópki i słuchaj pozytywnej muzy i oglądaj i czytaj komedie i bedzie dobzie :) 3mam kciuki za Ciebie żeby było b\dobrze, no i oczywiście nieodłącznie modlę się ! :tak:

Mówię Wam- są pyszne! A później robię jeszcze koktail z truskawek, bananów, malin i pomarańczy z jogurtem i śmietanką :D

polisia- o której masz usg? My jedziemy na 10.45,więc w sumie wcześnie będę po stresie. Oby tylko było ok...

Piersi mnie słabo bolą i już się nakręcam....

melka przeslodka ta Twoja Coreczka dzieki za minke heh
bubus wspolczuje piatek
a co do truskawek to o tej porze roku to chyba tylko jakies sztuczne sa czy skad Wy je bierzecie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry