• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam się i ja... Kurcze myslałam, ze jak mam już jedną ciążę za sobą to będę ekspertką w tej dziedzinie, a tu taka wtopa... Wczoraj na stycznióweczkach wspomniałam, że tak dziwnie bąbelkuje mi brzuch i zastanawiam się czy to może nie są już ruchy...hahahaha o ja głupia i naiwna...od rana latam tam gdzie król piechotą chodzi i mam tylko nadzieję,że to nie jest żadna grypa żołądkowa...

Wszystkim mamusiom, które dzisiaj mają wizyty życzę powodzenia i tylko dobrych wiadomości:-)

reklama
Oj dziewczyny wy tak piszecie o tych truskawkach i malinach a mi od samego czytania język się zapada :/
Martusia oj dziś jest wyjątkowo przesłodka właśnie mnie liże i mówi piesek jestem a ja się pytam a jak piesek ma na imię a ona Zosia chyba :-) normalnie to niezły z niej wywijas i urwis :-)
Gdynianka ja też myslałam, że jako doświadczona ciężarówka wszystko przejdę bez stresów i szukania odpowiedzi w necie a tu... chyba bez tego się nie obejdzie choć przyznam szczerze, że jakoś tak mniej czytam o tym co się aktualnie dzieje z maluszkiem, a czasem jak mnie mdłości nie męczą to nawet zapominam, że jestem w ciąży :-D

Magdba dzięki za miłe słowa, o tak truskaweczki!!! no staram się, ale przeżywam to :D i martwię się i w ogóle :)) oczywiście staram się myśleć pozytywnie, ale mniej się stresowałam przed egzaminami, rozmowami itd. :)))

Gorgusia ja na 12, aaaaaaa, musi być ok, no nie? :) ale stresik jest

Oj jest...jak dobrze,że mój B. od jutra ma urlop i będzie mnie wyciszał.
Musi być w porządku. Zobaczymy piękne fikające Maleństwa :)
Piersi mnie swędzą... rosną? :D

polisia - no ba !!! :-) Będzie si :tak:;-)

gorgusia - niech swędza :)):-D

Palma głupia sie po rosole objadła racuchów z jablkami ( zamiast nalesników ) :eek: i pęęęęęękaaaa , mdłości ją męczą ... buuuuuuuuuuuuu jak ja kocham jak mnie męczą :-D:-D:-D

Polisia i Gorgusia - na pewno będzie dobrze, musi być. :)))

Palemko widzę, że masz prze pozytywne nastawienie do mdłości :)))

A powiedzcie mi dziewczyny do którego tygodnia można zrobić to USG genetyczne?

WITAM;)

Mało mnie bo jestem taka sennnaaaa że tylko bym leżała na kanapie...dzisiaj byłam na badaniach gdzie za toxo pomimo NFZ i tak musiałam zapłacić ;/

Wizyta tuż tuz;)

Demetrios do 13t6d:)
ehhhh czytam wasze pysznościowe zachcianki i sama je mam:) truuuskawki i arbuuuzik mniam mniammmm aż ślinka cieknie:) lacuchy hmm pychotka :) wraca ochota na słodycze u mnei więc chyba jest dobrze :) ja ma wizyte dopiero 8marca i musze jakoś dac rade a dziś dopiero 20 !!! dobrze ze to luty i tylko 29dni:) zawsze 2mniej:) ehhh nei moge sie doczekac jak zobaczymy Kropke bo dziś emek mnie przekonal ze to jednak dziewczynka:) hihhhiii:) i si esmeijemy ze szkoda ze On nie ma na imie cosik na S bo bysmy byli rodzinką MM&s on zielony ja niebieski Maja czerwony ememens:)

ja dzisiaj na obiadek wcięlam buraczki z kurczakiem i frytkami :D na kolacje mam juz przygotowane pierogi z truskawkami i ze śmietana 30 % :D istny miód:)

Demmetrios tak jak Maja napisala ale najlepiej zrobic koło 12 tc:)

reklama
Kurde, byłam w tesco i nie kupiłam truskawek. Cem truskawek! i malinek z jogurtem... A już rosół i racuchy z jabłkami doprowadziły mnie do depresji :szok: Palma, ty skąd mówiłaś że jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry