• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

no to ja sie dolaczam obzarta po sama szyje.To chyba z tego spadku stresu tak mnie na jedzenie wzielo. Poszlam po pracy do lekarza spytac sie co z tym cisnieniem i z tymi swiatelkami w tunelu, ktore widze. Tak wiec cisnienie niskie u kobiet w ciazy poczatkowej jest calkowicie normalne, a te wygwizdy w moich oczach, a potem bol glowy to faktycznie migrena z aura i mozliwe, ze zupelnie zniknie po ciazy. Moze ja powodowac zwiekszony progesteron. Jak juz sie dowiedzialam, co mi jest to sie w koncu zluzowalam. Zdazylam sie tylko na mojego wkurzyc bo wrocilam od lekarza a on znow tepy wzrok i w playstacje gra. stanelam przed nim, stoje a on nie odrywajac oczu od gry pyta co jest. Stalam tak z minute potem juz nie wytrzymalam i powiedzialam mu tylko, ze nie bede mu zawracac glowy zadnymi niewaznymi sprawami lekarskimi skoro ma tak wazna gre do wykonania i jak pier...lam drzwiami to sie do tej pory dziwie, ze z zawiasow nie pospadaly.Oj bede ja dzisiaj gryzc!!!! Potem poszlam sie objezc zupka z mlodej kapusty i tak leze sama w pokoju z wielkim bebzolem i gotujacym wodoglowiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Monaliza miałam ci pisac o ciśnieniu i zapomniałam o ja skleroza:zawstydzona/y:Ja mam taz niskie u ginki mi wychodziło 90/50 i mówiła że nic się nie dzieje że własnie niskie nie szkodzi,nigdy wczesniej nie miałam problemów z ciśnieniem więc troche byłam zdziwiona tak niskim,w tamtym tyg mierzyłam u mamy i wyszło mi 106/58 wiec utrzymuje mi się to niskie jednak.Ale jak mówia ze ok to tak musi byc i nie ma się co martwic i dzidzia męczyc.W ogóle to ja dzis nie gryze to usg mnie ucieszyło ze dzidziek zdrowy.:tak:
Meżo mnie dzis w sklepie na truskawy namawiał,ale jak pomyslałam ze pewnie sa bezsmakowe to jakos nie miałam ochoty,ale takie zamrożone mam i taki zblędowany koktajl bym chętnie wciągneła,jogurcik naturalny tez się znajdzie w lodóweczce do tego chyba sobie strzelę zaraz szklaneczkę takiego mixa:tak:

Ostatnia edycja:
A ja właśnie wcisnęłam połowę arbuza:-) nawet nie kroiłam, tylko przecięłam go na połowę i wyjadałam łyżką:-)

Zaczyna mnie dopadać trzęsiawka przed jutrzejszym usg, mam je na 18, ale najpierw z moim dzieciem na 11 do laryngologa do kontroli (miał zapalenie uszka). Zaraz urwisa będziemy kąpać.
Misiek dzisiaj na moje pytanie czy kocha mamusię z głośnym śmiechem przeczącą kręcił główką;-) I jak tu wierzyć, ze dzieci nas kochają hahaha

No cóż tak piszecie o różnych smakowitych jedzonkach, że aż sama bym zjadła jakiś jogurcik z owocami. Ale jestem u rodziców chwilowo bo mój mąż wyjechał na szkolenie i nie wiem czy znajdę cosik u nich smakowitego w lodówce. Póki co zjadłam dwie mandarynki ale jeszcze czuję niedosyt. A jak pomyślę, że pojutrze środa popielcowa to aż mi jakoś żal, ze trzeba się będzie choć trochę w przyjemnościach ograniczyć.

Idę poszperać w lodówce...

No cóż musi wystarczyć jogurcik naturalny z dodatkiem dżemu wiśniowego. Ale to też pycha.

Ostatnia edycja:
Dobry :) Witam się porannie z kawusią (zbożową :sorry2:) i pytam jumabe - o co chodzi ze środą popielcową ? Że post czy co ?;-)

gdynianka - heheh kochany synuś, to zaprzeczenie napewno miało oznaczać TAAAK !! :-D:tak:;-)

Wsunęłam kanapki z powidłami :happy2:, własnej roboty i z serkiem białym i myślę co by tu na obiad zrobić ?
Czy któraś z Was robiła spagetti Carbonara, bo za Chiny nie potrafie skumać o co z tym żółtkiem chodzi ?:confused:

witam sie
najpierw sie przebudzilam o 23:30 i jak sie polozyłam spać śnił mi sie mój kolega, który 5 lat temu popełnił samobójstwo... mówił mi , że chce założyć rodzinę itd...
laugh.gif
przebudzilam sie...usnęlam to znowu śnił się mój tata zmarły..., że wcale nie umarł tylko miał alzheimera i się non stop gubil... znowu sie obudziłam... potem śniło mi się, ze po lactovaginum zaczęłam krwawić żywą krwią i straciłam ciaże... jestem padnięta...

Nagapalma to mieszkasz kolo mnie :) tzn ja w dąbrowie górniczej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry