Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,ostatnio u doroty w pokoju wlazła na łozko z łozka na stolik i na stoliku sobie tanczyła matka na zawał mało nie zeszła 
.Choc jest mała poprawa na spacerach i za reke chodzi czasami a nie lata jak " psiak ze smyczy spuszczony '' haha choc wiekszosc ciuchow po spacerze laduje w pralce
bo młoda ma naprowadzanie chyba jakies na błotko moze byc sucho a w jednym miejscu nie tego zawsze tam wlezie albo glebe zaliczy
,ale ciuchow na zmiane ma od groma butow tez wiec nie ma problemy ;-).Co do jedzenia z pluciem troche jej przeszło
raczy conieco zjesc,widelcem je sama łyzka nie bardzo daje rade ale co tam predzej czy pozniej załapie
.U nas temp na plusie od poniedziałku wiosna normalnie słonko itp ile dzieci znowu sie porodziło na osiedlu to w szoku jestem tyle dzieciaczkow malenkich w gondolkach jezdziło ze szok 
w ogole nie chce stamtad wychodzic.
bosko <3
Wreszcie się wysypiam, nie muszę już czekać aż zaśnie by go przełożyć.. i to wszystko bez płaczu, krzyku itd.
W górach owszem, niech sobie będzie śnieg, ale tutaj wolę słoneczko i ciepełko.
A najśmieszniejsze jest to, że to tak naprawdę wiele czasu już nie zajmie, ale A. zaczął chodzić na niemiecki w weekendy i jakoś tak jest mi dobrze, jak trochę mogę odpocząć od tematu "dzieci". 
I odzew "nie a-a, lala" i Weronika szura wózkiem z lalą jej nad głową.