Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zupe to wymysla ale ja to juz mam sposoby na karmienie opanowane 
maze o spaniu w ciszy bez wiercenia sie małej obok w łózeczku, już nie mówie o wstawaniu w nocy bo my to mamy dzieci z kosmosu chyba...
i tak do 2giej aż dałam mu kakało bo mnie o to poprosil i odrazu chciał do nas isc spac, no i poszedl bo ja już na oczy nie widzialam, dla swietego spokoju a raczej spokojnego snu go wzielam. Z tym że nicpoń nr 2 sie obudzil i to tak całkowicie.... w łózeczku ryk, i tez do nas do wyra i co chwile na michale się kładła i chichotała bo to niby takie smieszne przygnieśc brata.. aż się trzasneli glowami i oboje w płacz.... mój mąż uciekł z weronika do łózka michała ( Adam ma 185cm a łózko 180cm
i 90cm szerokie, biedny ale go plecy bolały),a michal spał ze mna. nie dało się ich odwrotnie mieć w łóżkach bo Michał już nie dał sie przekonać do spania w swoim łóżku.. no i w sumie to tak do 4 rano ten cyrk trwał a młodzież wstała o 6:30 jednocześnie.... i ja tak mam ze dwa razy w tygodniu minimum... jak adam ma nocki to modle sie zeby oni spali
Zawsze mają to samo na talerzu, a i tak Weronika potrafi porzucić swój talerz, bo Adrianny smaczniejszy. ;-)
wybaczcie,że nie nadrobię wcześniejszych postów :-(
wszędzie go pełno i normalnie oczopląsu można dostać 
)