• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Lilijanna ja bardzo nie chciałam zmywarki ale maz sie uparł jakies 4 lata temu bogu dzieki ze sie uparł nie wyobrazam sobie juz bez:-D

Ayni mi tez nawet jak tu mi ciepło to w łapki nogi brrrr:nerd: Ja tez sie obijam na fejsie :-D:-D:-D a co dziecie po spacerze wybawione to teraz mamusi sie cos nalezy i dobrze mi z tym a jak :-p ,a w wekend;-) powtorka z przed dwoch tyg piatek wypad z dziewczynami a w sobote z mezem kino i kolacyjka po :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamuski :-)
Mojej sie cos poprzestawiałao i od trzech dni z dnia na dzien przestaje jesc:szok: wezmie co do dzioba ale tylko potrzymie i wyplowa :dry:i tak juz dzis czwarty dzien o co kaman to ja nie mam pojecia ,zeby nie wychodza bo juz ma dawno 16 gardło czyste bo patrzyłam w buzi zadnych zmian nawet uszy jej posuciskałam ze wszystkich stron czy przypadkiem nie bola .Ratuje ja tylko mm ktore pije 2 x dzinnie no i pije wode sok i tyle . Ciekawe czy chwilowy brak apetytu czy cos sie kluje:nerd:

Ha ha a czemu ona tego nie je? Czyżbyś wychowała żonę dla mojego syna? To nie zdrowe a tamto za dużo cukrów????
Chyba tak, bo Adrianna ze słodyczy to tylko czekoladę je i to po cichaczu, a tak innych rzeczy nie tknie, żadnych coca-coli i innych gazowanych i innych typu fast food.

Fasolka35 - jakaś nowa zabawa? przememlać i wypluć?

Weronika wieczorem temp. 38,3, ale póki co organizm walczy sam. :dry:

Fasolka moze ona odkrywa nowe smaki i starych nie chce ruszyc?
O Liljanna to bedzie coraz gorzej ale najwazniejesze ze bedzie wiedziala co dobrze zjesc a co lepiej nie. A ja myslalam ze tylko ja mam taki problem ze zdrowa zywnoscia u dziecka (powiedzmy)

Zamówiłam pizzę. :-p Adrianna powiedziała "ja tego nie jem", więc głoduje. A Weronika z głodu co jakiś czas skubie. :-p

No nie chce mi się. :-p
Rany boskie!!!
Koniec świata!!! hehe
Lili nie gotuje!!!
Jestem z Ciebie dumna hehe

pati.b
Masz problemy z przychodnią, sanepidem?
Ja siedzę cicho ze szczepieniami i póki co nic do mnie nie przychodzi z przychodni/sanepidu.
Pediatra i piguły też nic nie mówią póki co, że brak jest szczepień i zastanawiam się, ile ten spokój jeszcze potrwa.

Dzien z pupy... noc koszmarna. Nie dosc ze od 2-3 przerwa w spaniu, w końcu wzielam A do swojego łóżka (nieprzyzwyczajony) o 7 rano sie przekrecil i z niego spadl. I tak juz nie chcial dalej spać :-/

Czekam na koleżankę , która nas dziś odwiedzi z coreczkami - blizniaczkami pare miesiecy starsze od naszych babli wiec bedzie sie dzialo. Adasko spi jeszcze

Awersja co u was ? Jak zycie reka idzie? Jak Tosia? Czemu sie migacie ze szczepkami? Odkladacie czy rezygnujecie? Pozdrawiam was

Tez jestem ciekawa co u nagiej palmy :p

reklama
Ze szczepieniami to ja zawsze byłam na nie, tylko się nie bardzo ujawniałam z tym na bb, bo swego czasu to można było dostać porządny zryp na forum.
A na MMR nie zaszczepię, choćby mnie grzywną ukarali.

Tośka oczywiście chora.
Zauważyłam, że jak jej zęby idą, to zawsze coś łapie.
Ostatnio jak jej szły 2 czwórki u góry, to przez tydzień miała 40 stopni gorączkę.
Teraz idą 2 czwórki na dole i mamy zapalenie węzłów chłonnych.
Z prawej strony prawie cała czwórka wyszła i właśnie z tej strony ma ogromną opuchliznę od ucha do szyi. Do tego na policzku tam gdzie czwórka wyszedł jej hmmm... coś takiego jak pryszcz. Teraz już ma w tym miejscu strupa i jest czerwona skóra.
Z tej strony, gdzie czwórka w 1/4 wyszła tylko trochę ma powiększony węzeł chłonny.

Masakra, jak przy każdym zębie tak będzie, to mi opieki braknie w tym roku.

Z nowości: Tosia je widelcem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry