• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
hejka witam się w ten pochmurny dzionek
Rybko ja 1 lutego trafiłam do szpitala z krwawieniem też myślałam że już po wszystkim ale się okazało że mam krwiaka musiałam leżeć jedynie mogłam iść do toalety byłam wczoraj na usg i okazało się że tego krwiaka już prawie nie ma a dzidzia pieknie rośnie,troszke plamie ale musi dokońca ten krwiaczek "wydostać" więc stosuj się do zaleceń lekarza dużo leż,brzuch też mnei pobolewał ale lekarz mi powiedział tak że rozciągają się więzadła i dopóki nie ma świeżej krwi to wszystko ok,kochana bądz dobrej myśli.
Mi się wczoraj okazało że mam nisko łożysko ale narazie mam się oszczędzać i dużo leżeć ale przy dziecku nie da się za bardzo.

Demetrios to super że lepiej i oby tak zostało:)
Bubuś ehhh no niestety tak jest z tymi lekarzami że mają miejsce jak my już ich nie potrzebujemy:(
Martusia Ty to dzielnie to znosisz :) ja fasolke widziałam już 3 razy ,a i tak czekam na dzien kobiet z takim utęsknieniem żeby Ją zobaczyć:)
Marudka napewno pozwoli emkowi zostać :) mega kciukasy!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Rybka najgorszy był pierwszy tydzień , drugi lepszy a po 3jak wstawałam to bolał ale w łózeczku już super się czułam:) pamiętaj żeby nie trzymać laptopa na brzuchu:)
Patrysia ,Bubuś za Was równiez mega kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&& na cztery rączki więc będzie dobrze:)))

Witajcie!
Kilka dni mnie nie bylo, tzn tylko na szybko podczytywalam, byl u mnie brat, z ktorym sie rzadko widujemy i jakos nie mialam czasu na neta ;-)
Zaraz dodam fotki z poniedzialkowego badania, szczeg beda na odpowiednim watku. :-)

Nowe mamy, prosze o podeslanie mi detali do listy, zaraz sie zajme uzupelnianiem :-)

hejka witam się w ten pochmurny dzionek
Rybko ja 1 lutego trafiłam do szpitala z krwawieniem też myślałam że już po wszystkim ale się okazało że mam krwiaka musiałam leżeć jedynie mogłam iść do toalety byłam wczoraj na usg i okazało się że tego krwiaka już prawie nie ma a dzidzia pieknie rośnie,troszke plamie ale musi dokońca ten krwiaczek "wydostać" więc stosuj się do zaleceń lekarza dużo leż,brzuch też mnei pobolewał ale lekarz mi powiedział tak że rozciągają się więzadła i dopóki nie ma świeżej krwi to wszystko ok,kochana bądz dobrej myśli.
Mi się wczoraj okazało że mam nisko łożysko ale narazie mam się oszczędzać i dużo leżeć ale przy dziecku nie da się za bardzo.

Bardzo Ci dziękuje za podbudowanie mnie :) Mam nadzieję, że u mnie też to paskudztwo zniknie i wszystko będzie dobrze. A mogę wiedzieć pojakim czasie byłaś na pierwszej kontroli po wizycie w szpitalu? Ja mam planowaną wizytę u mojego lekarza na 29.02 bo teraz jest na urlopie i nie wiem czy to nie za późno, będzie to tydzień i 2 dni po wizycie w szpitalu. Może powinnam wcześniej się gdzieś wybrać? Poza tym duphastonu wystarczy mi do poniedziałku, czy lekarz rodzinny może wypisać na niego receptę?

Rybko mnie wypisali po 3 dniach ze szpitala i 5 dni pozniej mialam kontorlne usg co do duphastona ja sobie załatwiłam recepte od pani ginekolog w szpitalu którym leżałam hmm nie wiem może Ci lekarz rodzinny wypisze recepte

Misiaczek ja nie zostałam w szpitalu, pani dr pusciła mnie do domu po badaniu. Spróbuje się umówić na kontrolę na poniedziałek, zawsze to dwa dni wcześniej. Widzę że jesteśmy na tym samym etapie ciąży :-) U mnie dzisiaj 10 tyg i 2 dni mijają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry