• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

oj mam :D Cudowny jest-szczególnie teraz. Za jakieś pół godzinki napcham się fast foodem po całym dniu grzecznego rybnego postu :)
dobranoc Kochane Laseczki.

reklama
:) jak się dzisiaj macie?
Witam nowe wrześniówki i przepraszam, że nie odpowiem każdemu z osobna, ale jestem chyba zbyt roztrzepana :) badanie genetyczne wyszło fajowo, odpisałam na drugim wątku, w każdym razie, raaaany, ale Fasolka szybko rośnie! :D

WITAM;)

Wziełam sie za śniadanko;))

Wchodzi mi tylko kanapka z pasztetem i serkiem topionym kremowym nic innego nie przełkne no chyba ze pasta rybna no ale wiadomo...tzn.nie chodzi o mdłośic bo ich tak juz nie mam do końca ale o to że nie kręci mnie ani mieso ani kiełbasa totalny odwró gdyż przed ciązą zajadałam się ile wlazło :D

Witam.
Pełny sukces - wczorajszy cały dzień bez wymiotów i dzisiejszy ranek też bez wymiotów :) Oby to była poprawa już na dłużej :)

Patrysia chyba zaraz pobiegnę do sklepu i też zjem na śniadanko bułeczkę z pasztecikiem. :)

Witam dziewczynki. U mnie dzis masakra pekł mi wezyk pod wanna od bateri i łazienke mi zalało:wściekła/y:.Nie moze byc spokoju wiecznie cos:crazy:. az sie poryczałam ze złosci . M naprawia ja ide polegiwac bo mi jakos z tych nerw brzuch napina sie.

Ha! Mówię do Męża- ale bym wieśmaca zjadła, a on wsiadł w samochód i po niego pojechał! :-D

mój tak lata po pączusie :D

WITAM;)

Wziełam sie za śniadanko;))

Wchodzi mi tylko kanapka z pasztetem i serkiem topionym kremowym nic innego nie przełkne no chyba ze pasta rybna no ale wiadomo...tzn.nie chodzi o mdłośic bo ich tak juz nie mam do końca ale o to że nie kręci mnie ani mieso ani kiełbasa totalny odwró gdyż przed ciązą zajadałam się ile wlazło :D

ja jak byłam z Sebkiem w ciazy a nie jadałam miesa to w ciazy M gubiła sie kiełbasa :-Da on sie dziwił, ze nie pamietal, ze zjadł :-D

Witam.

Pełny sukces - wczorajszy cały dzień bez wymiotów i dzisiejszy ranek też bez wymiotów :) Oby to była poprawa już na dłużej :)

Patrysia chyba zaraz pobiegnę do sklepu i też zjem na śniadanko bułeczkę z pasztecikiem. :)

super oby tak dalej:)

Witam dziewczynki. U mnie dzis masakra pekł mi wezyk pod wanna od bateri i łazienke mi zalało:wściekła/y:.Nie moze byc spokoju wiecznie cos:crazy:. az sie poryczałam ze złosci . M naprawia ja ide polegiwac bo mi jakos z tych nerw brzuch napina sie.

współczuje:/

Czesc dziewczyny, ja dopiero zwlekam sie z lozka, mialam straszna noc i jeszcze gorszy poranek. Ide na sniadanko , mnie dzis nosi na koreczki sledziowe, wiec sobie zapodam :)) milego dnia lejdis!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry