• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Część dziewczyny , a ja leżę i obsługę mam 24h na dobę, a wstaję tylko do wc. Chyba się już przyzwyczaiłam do tego lenistwa :), będzie mi bardzo ciężko po porodzie jak to ja będę 24/dobę na pełnych obrotach ;)

A co do jedzenia to ja mam na zmianę , chleb z dżemem , potem ogórek kiszony i kanapka z nutellą , więc trudno zgadnąć na co Ola będzie dziś miała ochotę hehehhe moja mama mi sprząta i gotuje, ale szału już dostaje , bo nie wie co ma gotować , bo mnie odrzuciło od jedzenia i jem te moje mixy , ale w bardzo ograniczonych ilościach , od pierwszej wizyty u gin schudłam 5kg

reklama
Część dziewczyny , a ja leżę i obsługę mam 24h na dobę, a wstaję tylko do wc. Chyba się już przyzwyczaiłam do tego lenistwa :), będzie mi bardzo ciężko po porodzie jak to ja będę 24/dobę na pełnych obrotach ;)

A co do jedzenia to ja mam na zmianę , chleb z dżemem , potem ogórek kiszony i kanapka z nutellą , więc trudno zgadnąć na co Ola będzie dziś miała ochotę hehehhe moja mama mi sprząta i gotuje, ale szału już dostaje , bo nie wie co ma gotować , bo mnie odrzuciło od jedzenia i jem te moje mixy , ale w bardzo ograniczonych ilościach , od pierwszej wizyty u gin schudłam 5kg

miałam tak samo w pierwszej ciazy schudłam 5 kg na dzien dobry :) moja mama znowu szalu dostaje bo jak słyszy na co mam ochote to rece opadają ostatnio były gołąbki :D wcięłam 7:)

Witam
Widzę, że brak apetytu nie tylko mnie męczy i jeszcze ten leń da gotowanie. U mnie jak narazie bez mdłości, ale od wczoraj już wiem że dzidzia nie lubi fast foodów:/ Skończyło się na całowaniu porcelany.

no to ja dołoże do ognia :)):-D

po obiedzie zjadłam : loda, pączka, ciasteczka, banana, mandarynke, jabłuszko, kanapkę z szynka i ogórkiem kiszonym, całą mozarelle i pół opakowania pomidorków truskawkowych ( wyśmienite ) aha zapomniałam jeszcze o żelkach ... wpieprzam tak non stop, a potem się dziwie, że mnie wiecznie żołądek boli :baffled: ale tylko jak wpieprzam, to mnie nie boli ... hellp !!! żebym jeszcze utyła choć trochę, a waga prawie wcale nie drgnie :confused: dobra wystarczy tego gadania ide zjesc cukierka :-D:-D

reklama
Oj dziewuchy, zeby mnie tak od jedzenia odrzucalo...ja to moge teraz wszystko i we wszystkich ilosciach. Wlasnie zjadlam zurek razy 2 i paczusie z budyniem razy dwa i niestety w przeciwienstwie do ciebie Nagapalmo moja waga nie stoi w miejscu-niestety juz mam 3kg do przodu@!!!!@!!!!!@#@!!!@@@!!@!!@!@

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry