reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusiu M jest ale śpi, bo jest po nocy a rano pracował koło domu a znów idzie do pracy na noc :( Widziałam go dziś przez cały dzień może 10 minut :( Poza tym kiepsko się czuję... teraz wstałam z łóżka to poczułam takie ukłucie w podbrzuszu po lewej stronie (tak jak gin trzymała głowicę USG jak oglądała tego krwiaka) że aż mnie zwinęło.... ja chcę żeby już była noc :( :(

reklama
Patrysia, ale też sobie zapodałaś suwaczek:tak: czarujesz, czarujesz:tak: ja też uznaję, że różowy to najpiękniejszy kolor na Świecie:-)
Bubuś uwielbiam noc, tylko wtedy mnie nie mdli:sorry:

Ja też mam kłócia takie ale to od więzadeł rozciągających sie...hmm za duzo siedze dzisiaj bo mnie coś krzyże bola...niedługo położe dzieci spac(albo M to dzisiaj zrobi) i sama mykne do łóżka...

AXARAI hehe :P:D

heheh a wiecie co nam sie strasznie marzyly blizniaki:) naprawde :) i mialam nadzieje ze beda bo mamy w rodzinie i moja mam tez miala blizniaki ale no jest jeden ale najwazniejsze ze choc ten jeden jest:)

Axarai martwiłam się!
Martusia ja nie wiem, jak Ty wytrzymałaś! :D

Jak za długo stoję to mnie tak ciągnie w brzuszku, też tak macie?

Martusia niestety synek ma wysokie podbicie i 90% bucikow na niego nie pasuje... a te co pasują kosztują pow 100 zł :-Djedyne na kozaczki w CCC udalo nam sie upolowac i pasowało to zaplaciłam 20 zł za nowe...a tak to niestety wszystko ze skóry i pow 100 zl.Ale na razie pasują mu zeszłoroczne praktycznie nie są zniszczone...mam nadzieje, ze na wiosnę pochodzi w nich a kupię mu na jesień:-)

Axarai no masz szczęscie, ze wrócilaś:)

Ja mam dzisiaj jakieś takie kłucia po lewej stronie niziutko, ale z tego co mi się przypomina to z Kackiem też tak miałam, i mimo, że tak na prawdę, to ciążowy brzuszek mam żaden to jestem taka wzdęta, plus mój tłuszczyk, że wyglądam co najmniej na piaty miesiąc:-D
Polisia ależ u Ciebie zleciało, toż już 13 tydzień prawie:tak: Pajkaa ja to jestem cały czas, tylko mam humor podły przez te mdłości i się nie odzywam:-D Mój Kacper też ma wysokie podbicie i pani w sklepie obuwniczym powiedziała, ze powinien nosić tylko wiązane buty, a nie na rzepy, bo one są źle szyte i nawet dzieciom o zwykłym podbiciu przeszkadzają.
I w ogóle wyglądam jak słoń!!! Muszę cały czas coś mielić w paszczy, bo jak nic nie jem, to zaraz mnie mdli i mam taki gorzki smak w buzi, staram się jeść jakieś warzywa, owoce, wszystko co nie tuczy, ale jestem słoniem i już! Ma któraś taką masakrę, no niech mnie pocieszy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry