• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobry Kobitki! To dołączę do grona samotnych kobitek;-) tylko ja niestety M mam na razie raz w miesiącu:-( a teraz to przyjedzie dopiero na Święta:-( Dobrze, że jest Skype!!!!!

reklama
Mój mąż też kiedyś miał pracę z delegacjami. Teraz nie wyobrażam sobie powrotu do tamtych chwil.
A teraz M jest na meczu Legii z czymś tam, więc mam czas żeby tu zajrzeć i nadrobić :)
A poza tym rozważam zakup detektora tętna płodu, bo znów mam schizy że coś jest nie tak, to mi już chyba nie przejdzie...

KasiaP ja z tym detektorem to sama nie wiem, raz mam ochotę go kupić a drugi raz boję się, że raz znajdę a raz nie znajdę serdusia i zestresuję się podwójnie, ja już raczej bym chciała poczuć Fasolkę, niech mnie kopnie to będę wiedziała co u niej :D

Witam kochane:-).Masakra jakas z tym spaniem a w nocy miałam taką karuzele ze myslałam ze z łózkiem odlece:szok: od dwuch dni mecza mnie bóle głowy i zawroty:no:.A energi do działania na pietnascie minut:wściekła/y:.
Co do naszych M to niestety takie czasy:wściekła/y:,jak pomysle ze mój moze wyjechac i zobacze go za trzy miesiace to:baffled:.(moze w tym tyg to sie wyjasni ).Zeby juz dzidzia zaczeła kopac to choc o nia spokojniejsza bym była.
Miłego i słonecznego dzionka zyczę i jak naj mniej stresów:-).

Martusia 1605 z powodu braku pracy nigdy nie miał z praca problemu a teraz niestety jest inaczej od trzech miesiecy jest bez pracy pracuje tylko dorywczo .Nasi pryjaciele od lat mieszkaja w holandi i mają tam firme ja kilka lat temu tez przez rok pracowałam u nich i M tez do nich by jechał ,jest to bardzo trudna decyzja ale w tym momecie nie widzimy innego rozwiazania oszczednosci sie skonczyły ja zarabiam najnizsza krajowa a niestety rachunki ,utrzymanie cztero osobowej(niedługo piecio) rodziny kosztuje.

reklama
WITAM;)

Oswiadczam że jednak z M bedziemy czekać na niespodzianke czyli płec dowiemy się po porodzie :))

FASOLKA najważniejsze ze jest mozliwość aby ta kase zarobić i tym się kierujcie:))
MARTUSIA kciuki &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry