Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zgadzam sie...my to my ale co z dziecmi?dlaczego oni mają "cierpiec"?jak nie ma innego wyjścia to bym z wielkim bólem też na to się zgodziła ale na pewno jak już by nie było wyjścia...Martusia1605 technik energetyk ale pracował tez jako przedstawiciel handlowy i budowlaniec.Niestety tu nie chodzi tylko o mnie jestesmy odpowiedzialni za rodzine ,ja nie powiem dziecia ze jemy suchy chleb albo ze beda boso chodzic bo na buty nie ma czy wycieczke w szkole .Dzieciaki mam swietne duzo rozumieją ale ja nie chce im na kazdym kroku odmawiac tym bardziej ze uczą sie swietnie Szymon cała szkołe podstawowa swiadectwa z czerwonym paskiem wyjazdy na różne olimpiady kąkursy i takie tam ,a to wszystko niestety kosztuje .Jasne ze wolała bym aby miał prace na miejscu za godziwe wynagrodzenie ale niestety to nie zawsze jest mozliwe.
tylko się cieszyć z takiej pomocyakurat mojemu dziecku niczego nie zabraknie ma pelne wyzywienie w przedszkolu a poza tym dziadki rozpieszczaja ja do granic mozliwosci juz od ur jakby chciala gwiazdke z nieba to na stowe by jej zalatwili jak nie chce jednego jogurciku to dziadki ida do sklepu po kolejny potrafia 3 razy isc do sklepu tak samo z sokami mala ma u babci codziennie jogurt sok i obiad po przedszkolu a na wekend mama zawsze pyta czy oliwka ma soki i jogurty
no u mnie jest o tyle gorzej że same prywaty ;/A co do przedszkola to o ile sie nie myle to za darmo ono nie jest i tez trzeba za nie płacic.I jak by nie patrzec bez kasy nie da rady na dłuższy czas .