• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja jestem jak najbardziej za założeniem tego tematu, bo jak to powiedział wczoraj mój starszak: trzeba się cieszyć z tego co mamy :tak:. Nie możemy tylko smęcić, tym bardziej teraz. Pozytywne nastawienie jest wskazane!!!!!!!!!!!

reklama
A ja już posprzatałam:-) i byłam na małych zakupach .Zakupiłam sobie gazetki i za chwilkę (jak obiadek nastawie) zalegne na kanapie i bede sobie czytac i sałatke owocowa wcinac:-D.A popołudniu włoski bede farbowac wiosna idzie trzeba sie wziaśc za siebie:tak:.

oj dziewczyny nie zazdroszczę i ja trudnych decyzji :( naszczescie my jestesmy oboje za granica ,mielismy wracac w przyszlym roku do Pl ale podjelismy decyzje ze jednak nie wracamy narazie bo ciezko z praca i wogole a jednak tu jest inne zycie ,narazie do poki damy rade bedziemy tutaj
A ja zamienilam wszelkie niedogodnosci ciazowe na mega bole glowy:( w nicy myslalam ze peknie mi na pol ,co do snów to prawie kazdej nocy budze emka zeby przytulil bo snia mi si ekoszmary ,ale naszczescie szybko zapominam :) po tym jak nas przytuli:)
a dzis mialam super sen rano , snilo mi sie ze jednak sa trojaczki:)

Ja też ostatnio miewam koszmary także fajnie wiedziec ,że nie jestem sama i to w ciąży bardzo czesto sie zdarza...dobrze,że mąż jest obok :) chociaż ostatnio miał nocki to myslałam,że zwariuje budząc sie z koszmaru:/
Dobry pomysł,żeby założyc temat pozytywy tym bardziej,że wiosna coraz bliżej:P

Witam sie i ja, jakos tak wesolo sie zrobilo przez to słoneczko :-) bylismy z mezem i Tomem na spacerze, tak wedrowalismy, ze wracajac Tom szedl trzymalaj sie nas za rece i glowa mu opadala - usypial hehehe zaraz po powrocie go uspilam, ciekawe ile da rade spac :-)
Jutro wyruszamy do znajomych na Wroclaw, jakis relaks bedzie i oderwanie sie od tej codziennosci.
Milego dnia! :-)

aaaaa dziewczyny znajace juz płeć po USG - piszcie do mnie to dopisze do listy... bo raczej teraz tego nie odnajde w tych wszystkich postach :-) no i mozecie tez podawac imiona jak macie jakies pewniejsze typy, kilka jest dopisanych ale jednak malo :-)

A ja sobie siedze z farbą na wlosach maluje pazurki i pije kakalko:-).Co do bolacych glow to zastanawiam sie czy cisnienie nie warjuje bo jakos wszystkich w kolo boli.

Mnie tak pare dni temu glowa bolala, ze nie wiedzialam juz gdzie sie schowac... umieralam doslownie. zjadlam nawet tabletke, pilam kawe i nic..... po ok 2 dniach meczarni wypilam stara tradycyjna, okropna fusiasta "zajewajke"(znaczy niby-kawe). minelo jak reka odjal. pierwszy raz w zyiu tak chyba mialam... a przyznaje ze dawno takiej nie pilam, bo zwyczajnie mdli mnie po niej i boli zoladek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry