reklama

wrzesień 2012 ;)

to tez pamietam ze Cyniczna miala isc do szpitala ale pisala ze 2tyg albo i wiecej temu ,mam nadzieje ze wsio ok u nich!
Martusia no to teraz pozostało tylko odpoczywać w domq i zbierać siły żeby podreperować organizm!!!:)

reklama
oj a ja dzisiaj umieram. Zapal niedizelny odlecial w niepamiec. od wczoraj wieczor katar, kaszel i okripny bol glowy. Spalam pare dni z moja przeziebiona corcia i przekazala mi te wirusisko. Z chusteczkami juz nie nadazam, powiedzcie czy mozna stosowac krople do nosa bo tego wlasnie nie wiem?I podrzucta mi ta galaretke, tez z mila checia bym ja wciagnela :-)

Z tego co wiem to można stosować (i ja stosowałam) krople do nosa homeopatyczne Euphorbium (chyba dobrze). I jeszcze parówki z majeranku sobie robiłam. To znaczy gotowałam wodę z majerankiem kilka-kilkanaście minut, a po wyłączeniu gazu ręcznik na głowę (w miare szczelnie) i wdychałam ten napar. Przeczyszczał trochę nos. Poza tym więcej metod nie znam. Powrotu do zdrowia życzę :tak:

Witajcie dziewczyny :)
Chciałabym do Was dołączyć bo termin porodu też mam na wrzesień 2012.
Miło mi będzie z Wami poklikać o tych wszystkich dolegliwościach.
Pozdrawiam
Witaj w naszym gronie i zapraszamy do dyskusji.Napisz nieco o sobie, jak przebiega ciaza, czy to twoj pierwszy dzieciaczek ? A moze chcesz sie pochwalic swoim brzuszkiem ?

A propos mojego brzuszka, lece na dol robic gulasz z pieczarkami :) yeah!

Cześć dziewczynki :)
Marciocha witaj :) Opowiadaj co u Ciebie!
Na katar można bez obaw stosować sól morską w sprayu i maść majerankową do smarowania pod nos :) i te krople jeszcze homeopatyczne. Poza tym wszelkie krople dla niemowląt też nie zaszkodzą ;)
Ja dziś w super humorze, dzień udany :) Teraz lecę do łóżeczka, bo wybrzuszyło mnie dziś i wreszcie porządnie ciążę widać, za to boli przeokropnie.

bylam u lekarza antybiotyk! l4 do konca ciazy, lekarz powiedzial, ze b szybko dostalam te bakterie w moczu, ze pewnie bedzie mnie to przesladowac do porodu, przez te omdlenia i anemie, mam lezec, m bedzie mnie wozil rano do mamy zebym sama w tym lesie w razie co nie byla, m wzial dzis wolne na zadanie w pracy czy cos takiego, bo musial mnie wywlec z restauracji w ktorej siedziam (byla najblizej miejsca omdlenia), strasznie mnie trzesie, nie mam sily ustac na nogach, jak konczasie wymioty to zaczyna sie cos nowego i tak do konca juz chyba bedzie
baffled5wh.gif

reklama
Martusia bidulko rany, trzymaj się dzielnie! że też te bakterie i omdlenie, ojej!

Bubuś no i mi chyba w końcu wyskoczył jakiś większy, jeah! :D ja już po spaniu

Słuchajcie, mam w karcie ciąży mieć wpis od stomatologa, czy normalnie prywatny to robi? robiłyście już te wizyty z wpisami do karty internista, stomatolog?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry