reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja mam dzis dziwne zachcianki zjadła bym galaretke z owocami i bitą smietaną..... normalnie małolata któregos wysle do sklepu i zrobie ale ile to trwało bedzie ....a ja juz chce:-D

reklama
A ja wczoraj zrobiłam galaretki z owocami :cool2: zostały mi jeszcze 3, dwukolorowe, truskawkowo - agrestowe, ale owoce jeno z puszek się nadawały, bo te świeże... jakie świeże? czy ja powiedziałam świeże? nie ma teraz takich owoców, są afrykańskie i hiszpańskie zgniłki owocopodobne... fuj

U Was ładnie a u mnie śnieg prószy - kiedy przyjdzie ta wiosna :(((
Ja pochłonęłam właśnie paczuszkę chrupek kukurydzianych o smaku sera - żebym tylko tego nie żałowała.

Jej dobrze wiedziec, ze nie tylko ja mam takie koszmary w ogole rozne sny bardzo realistyczne :) A ja bym dzis wsunela chyba arbuza calego, ale u mnie na wsi nie ma ehhh :/

dziewuszki a nikt nie wie co z Cyniczną?? znowu długo się bardzo nie odzywa
co do zachcianek to ja mam tylko jedna rożki o smaku truskawkowym:) wczoraj w ikei zjadłam pyszne 3lody :) moge je jesc nonstop:) pyyycha są :)

dziewuszki a nikt nie wie co z Cyniczną?? znowu długo się bardzo nie odzywa
co do zachcianek to ja mam tylko jedna rożki o smaku truskawkowym:) wczoraj w ikei zjadłam pyszne 3lody :) moge je jesc nonstop:) pyyycha są :)
też o niej myslałam...pisała że kłopoty z netem ma...

maja16 ja też nie moge wytrzymac bez loda :P od dwoch tyg codziennie musze wciągnac jednego :P ale gdybym sie nie powstrzmywała to bym zjadała po kilka dziennie :P o soku z ogórków kiszonych nie wspomne :P gdyby ktoś mi wcześniej powiedział,że bede uwielbiac ja pic to bym nie uwierzyla :P

no i stalo sie co mialo sie stac zaslablam w nocy i dzis rano wyladowalam u lekarza jeszcze dzis ide raz do mojego prywatnie po 17 silne przemeczenie organizmu anemia bakterie w moczu musze lezec i byc na l4 ide jeszcze raz do mojego lekarza bo moim zdaniem zurawina to za malo
a i moj m bedzie pracowal tylko w normalnej pracy po 8 godz dziennie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry