• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Bunny trochę się obawialam, ze cholestaza się pojawi... ale czeka mnie dieta i to ostra niestety:/ale wolę byc na diecie niż cierpieć...gratuluję 2 trymestru:)

Demetrios to prawda niestety... ja jeszcze mam chore serce wiec czekają mnie kontrole u kardiologa bo ciąża to spore obciążenie własnie dla serca bo jest spychane przez dziecko...

reklama
lotka tak wlasciwie gdzie Ty jechalas bo wywialo mi z glowy
pajkaa zdrowka
demetrios poprawy nastroju

u nas w nocy i rano padal snieg, moze pol cm lezy, a teraz leje jak z wiadra, a zeby bylo weselej to jutro ma byc plus 11, super bloto bedzie, normalnie pierwsza klasa,
ja na szczescie dzis po dwoch tabletkach antybiotyku odrobinke lepiej, jak m jest a pracy to jestem u mamy, ona przy mnie jest w razie gdybym znowu zaslabla, a Oliwka w przedszkolu, po poludniu jest ze mna m sila rzeczy musial zrezygnowac z dotychczasowego trybu pracy

hej dziewczynki

a ja zjadłam przed chwilką omleta biszkoptowego z bitą śmietaną i mnie zmuliło. Chyba jednak chłopak będzie , bo kwaśne rzeczy lepiej mi wchodzą ;)

Pajeczko mam nadzieję , że nie będziesz miała powtórki z cholestazy , trzymam mocno kciuki za Wasze zdrówko.

A ja mam jutro wizytę i zaczynam stresować.

hej, hej :)
ja od kilku godizn leze w pizamie pod koldra i wcale mi sie ruszyc nie chce. tak sie wczoraj w domu narobilam, ze dzis juz chyba nie zrobie NIC. no... moze posciel zmienie :)

1 trymestr od 1 do 13 tyc
2 trymestr od14 do 26 tyc
3 trymestr od 27 do 40 tyc

jakby sie trzymac zasady, ze liczy sie skonczone tygodnie to jakas pustka powstaje miedzy 13. a 14 oraz 26 i 27 :) tak sie smieje tylko :)
ja to przyjelam do wiadomosci ale jest dla mnie niejasne. bo przeciez 3 miesiac konczy sie wraz z 12. tygodniem i na logike tez tu powinien sie skonczyc I trym. musze sie chyba jednak pogodzic z tym, ze wszelkie ciazowe wydawnictwa twierdza inaczej :-D:-D
czyli I trymestr konczy sie wraz z koncem 13 tygodnia, tak? czy z poczatkiem? boze... to powinno byc przeciez proste! czyzby az tak mi estrogeny zalaly mozg? :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry