reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam się:-)
Aj ta lista zakazanych rzeczy...a tyle by się chciało;-) W poprzedniej ciąży miałam ciągle ochotę na piwo (a normalnie nie przepadam) i colę. Pozwalałam sobie więc na małe szaleństwo i od czasu do czasu wypiłam szklaneczkę piwa bezalkoholowego lub odrobinę coli. No i byłam okropnie mięsożerna. Jak to mawia mój ginek, wszystko w granicach zdrowego rozsądku. A w tej ciąży jedzenie zupełnie mnie nie kręci, poza owocami, a co do picia to mam ochotę jedynie na mleko i zbożówkę, oraz na kawę, ale tą mam zakazaną...
Milęgo dni

reklama
Gdynianka ja mialam to samo ochota na piwo nieziemska i na cole... teraz ani jedno ani drogie wiec moze dziewczynka bedzie :D

Witam sie. Ja mialam dzis głupie sny. Nie związane z ciążą,ale tak głupie,że szok... i w ogóle źle spałam. Dziewczyny... objawy poszły i praktycznie nic już nie mam i od dziś sie stosuję czy wszystko ok... wizyta za 3tyg. Niech juz te ruchy będą,bo oszaleję...
Co do zakazanych to ja bez ryb wedzonych,serów plesniowych, niektórych herbat ziolowych,kawa tylko lekka z mlekiem,tatar odpada i sushi tylko na ciepło bez surowej ryby. Cola mi teraz po prostu nie odpowiada i pije samą wode,karmi czasem się napiję. I chyba tyle tego zakazanego :)
Spaaaaaać mi się chce.
Miłego dnia Kochane.

no więc i ja piję kawę :) ale 50ml i reszta to gorące mleko w mega dużym kubku :) jest jej bardzo mało ale za to nie chcę więcej kawy :)
zajadam pomarańcze choć już dawno dawno nie miałam na nie ochoty
serek orzechowo ananasowy :) i chleb koniecznie słonecznikowy pyszny :) no i oczywiście całą ciążę piję melisę ale zaparzam 1 torebkę w dużym dzbanku i w rezultacie wypijam 1 saszetkę :)

ja też dzisiaj mam wizytę i w nocy to aż koszmary miałam :( tak się boję

Hejka :) koszmary to ja miewam właściwie każdej nocy... wkurza mnie to bo budzę się mało wyspana :/
Powiedzcie mi, czy któraś z Was jest zapisana na stronach do testowania opinii? Ja jestem na streetcom-ie i ambasada trendów. I dziś właśnie przyszła do mnie paczka z ambasady do testowania bulionetek knorra :) 30 podwójnych opakowań :D Część oczywiście do rozdania ale i tak się cieszę :)

ja mogłabym jeść pomarańcze i być podłączona na stałe do soku pomarańczowego :)) mięso mnie odrzuca, ale jem z rozsądku :)
podobno mięso wcina się na chłopca a cytrusy na dziewczynkę haha, ale to chyba tyle w tym prawdy co z jedzeniem słodkiego i słonego :) bo ja mogłabym jeść słone paluszki, zagryzać pomarańczami i byłoby mi dobrze :D

a o do zakazanych to sery są zakazane, ale tylko z niepasteryzowanego mleka, ja po prostu zawsze patrzę na to czy jest wyraźna informacje, że jest z mleka pasteryzowanego :) a tak to na szczęście piwo mnie nie ciągnie, cola nie smakuje więc ufff :D

też mi odeszły troszkę objawy, ale może to już czas by przestało mdlić? ale już bym chciała poczuć coś i ja Gorgusia wtedy bym wiedziała co tam w brzuszku się dzieje!

co do jedzenia to ja jem to na co mam ochote slucham organizmu mimo, ze ktos tu to krytykowal, w pierwszej ciazy tez jadlam to na co mialam apetyt i dziecko urodzilo sie zdrowe jak ryba, pewnie jakbym sie wczytala w to co wolno a co nie to by wyszlo, ze nic nie wolno

ja dzis mam mega przezycia mala placze od 2 w nocy wszystko sie chyba nalozylo nowe lozko i wczorajsze spory z ulubiona kolezanka z przedszkola i to ze ponoc ja wczoraj jaks chlopiec uderzyl w przedszkolu plakala ale sama postanowila ze do przedszkola idzie moje dziecko ktore zawsze trzeba bylo sila z przedszkola wyciagac zostalo dzis tam z placzem a jej ulubiona Pani bedzie dopiero o 14 ale udalo mi sie z nia rano porozmawiac eh boli

też mi odeszły troszkę objawy, ale może to już czas by przestało mdlić? ale już bym chciała poczuć coś i ja
Gorgusia wtedy bym wiedziała co tam w brzuszku się dzieje![/QUOTE]

Mnie tez przestało mdlić,jakos mam wiecej energii tylko teraz czesciej boli mnie głowa:( jak nie mialam apetytu tak od dobrego tyg jem i slodkiego mi sie chce :P i szczerze to nie wiem czy nie lepiej nie miec apetytu :P ja tez chcialabym poczuc juz ruchy choc wiem ,że jak dzidzia bedzie miala leniwy dzien i bedzie sie mniej odzywac to pewnie tez bede sobie wkrecac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry