Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ayani-w ciąży nie zalecają ani malin ani hibiskusa. Co do malin to rożne szkoły,ze albo tylko liści nie można,a niektórzy,ze lepiej w ogóle zrezygnować.
Malin też niby nie moznamasakra a ja wlasnie pije dzis juz druga herbatke z malinkami chorobstwo mnie dopadlo i probuje sie jakos leczyc to teraz juz nie wiem czym tu sie leczyc
![]()
a mnie zaś wzieło na placki ziemniaczanea dotad pochłonełam 30dag eklerków
2 jogurty ,bulke z prawie calym sliokiem majonezu
, i nadal glodna
dziewczyny jecie pasztety??ja mam mega ochote ale na pierwszej wizycie ginka powiedziala ze zadnych pasztetow,salami, i watrobkia ja mam takiego smaka
Maja jak fasolka chce pasztetu to trzeba jej dać! Raz kiedyś i jak lubisz pasztecik to nie zaszkodzi.
Ale musze przyznać ze apetyt to Ty masz :-) zazdroszczę bo ja go nie mam wcale i musze sie zmuszać by cokolwiek zjeść.
Chodź nie powiem mam straszna ochotę na hamburgera ale nikomu sie chce jechać do Turku specjalnie po nie go a tam są najlepsze.
Dziewczyny ile przytyłyście w ciazy? Ja nadal jestem na minusie
Maja pasztetu nie wolno a raczej się nie zaleca z powodu ilości wątróbki...a wątróbki w ciaży nie wolno z powodu wysokiego poziomu wit. A, która w ciaży jest szkodliwa.Jak chcesz pasztet dam Ci super przepis dasz małą ilość wątróbki to nie bedzie problemu... bo w tych sklepowych nigdy nie wiaomo co jest...
tak samo nie zaleca się jedzenia serów plesniowych...są takie rzeczy, których się nie powinno jeść, ale każdy robi jak uważa. Ja pasztetu nie jem aczkolwiek bardzo lubię...
ja mam straszny apetyt na pączkiA ja zajadam się pączkiem![]()
Poza tym od dziecka nie piłam mleka bo go nie tolerowałam, teraz dzień bez kubka gorącego mleka to dzień stracony 
zazdroszczę, też bym tak chciała poleniuchować,ale przy 16 mies maluchu moge jedynie pomarzyć. Poleniu****ę chyba dopiero jak dzieciaki odchowam hahahej, hej
ja od kilku godizn leze w pizamie pod koldra i wcale mi sie ruszyc nie chce. tak sie wczoraj w domu narobilam, ze dzis juz chyba nie zrobie NIC. no... moze posciel zmienie![]()
dokładnie tak! w poprzedniej ciąży jadłam maliny z domowego sadu garściami i nic się nie działo. Teraz też lubię się napić herbatki z domowym sokiem malinowym, napewno nie zaszkodzi a pomoże np w przeziębieniu.maluszek Wywar z LIŚCI malin powoduje skurcze macicy i przyspiesza poród. Owoce i przetwory z malin, są bezpieczne dla ciąży, pij spokojnie soki i herbatkę malinowa na przeziębienie :-)