• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Monaliza tuuulkam Cię bardzo ale masakra że w tym samym dniu odwołali wizyte!!! qrde !!! mam nadzieje ze mi nie odwołają:( do kogo na to prenatalne idziesz??
Martusia i dobrze zrobiłaś że pojechałaś do drugiej lekarki!no i że Oliwce nic powaznego nie jest
aymi super jak Wam sie uda na takie wakacje polecieć :) no i że wkońcu dorwałaś arbuzika:) coś Wam sie nalezy za te trudy za granicą :) my może w przyszłym roku wyskoczymy gdzieś z dzidzią na jakieś fajne wakacje :)
Pok ja mam takei bóle codziennie nonstop ale zawsze miałam bóle w tym odcinku kregosłupa:(
Palemko super że wsio oki i że no gratki że córeczka:)
Pajka będzie wszystko dobrze!!!musi być
ja tez mam chorego emka w domu wlasnei wraca z pracy bo kazaali mu isc do domu i tez mam nadzieje sie nei zarazic od neigo :( a bedzie bardzo trudno z tym:( ehhhhh
co do brzuszka to mnie mocno wydelo juz:) fajny taki si ezaczyna robic ,tylko ciezko mi spac w nocy ,bo na lewym boku nie moge bo mam problemy z oddychaniem , na plecach strasznei dretwieje mi reka ,na brzuchu nie da rady juz i zostaje tylko prawy bok ale ile mozna na jendym boku spac jak ja zawsze wzdłuż i w szerz i w każdej jednej pozycji jaka tylko możliwa spałam :wściekła/y:

reklama
Nga gratulacje dobrych wyników i córci:-).
Martusia pralka to pikuś boje sie ile za naprawe auta zaspiewają.
Maja ja z tym spaniem mam to samo ni jak ułozyc sie nie moge bo normalnie to na brzuchu spie:-(.
Patrysia mnie dzis tez głowa boli i zdechła jestem ale to chyba przez pogodę mgła pada i do bani za oknem .

Dziewczyny ja też dziś bez życia - do tego dziś pierwszy dzień na przyuczeniu była ta nowa dziewczyna (fajna z niej babka), ale umęczyłam się strasznie bo nie dość, że się ogadałam to jeszcze mdłości mnie męczą. Jutro ciąg dalszy moich wykładów.

Maja bylam wczesniej u Brzozowskiego ale ze wzgledu na termin przyjmowania zdecydowalam sie na Jakubowa w Cork bo on akurat bedzie 10 marca a to moj 12 tydz, wiec bede mogla zrobic prenatalne. Ze smutku upijam sie wlasnie herbata z cytryna.............

wrócilam od alergologa dzieciecego jak ja kocham NFZ... MASAKRA JAKAS...1.5 godziny opóznienia w przyjmowaniu pacjentów!

Monaliza wspólczuje odwolanej wizyty :/

trzymam kciuki za dzisiejsze, dziekuje za trzymanie za moja wizyte jutrzejsza

Palemko - wielkie gratulacje Córci.

Wracam zza światów znowu, 2 tygodnie chorowania, wystarczy, teraz nadrabiam zaległości gdzie się da, czasu wciąż brak.
Ja idę w sobotę na 14:20 na prenetalne i może też się ujawni dzidzia kim jest :-)

Witajcie Kochane. Jeszcze żyję....
Poczytałam co pisałyście ale niewiele pamiętam.. Utknęło mi w głowie pytanie o odplamianie dziecięcych ubranek... Ja zwykle używam Vanisha - polewam plamę, zostawiam na pół godziny a potem wszystko co zaplamione to razem do pralki na 60*C i 3 płukania. Jeśli to ubranka dla niemowlaczka, to upierz teraz żeby odplamić a później jeszcze raz jak będzie już bliżej rozwiązania :)

Aaaa właśnie - u mnie też podobno dziewczynka... pisałam chyba o tym przy opisie ostatniej wizyty... szkoda że nikt nie pamiętał :( Niestety na tym etapie ciąży nie można płci potwierdzić na 100%

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry