reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja też jutro mam wizytę i USG genetyczne o 18.30 i chyba zwariuje do tego czasu. O niczym innym nie myślę......
Chciałabym żeby mój M ze mną poszedł, tylko jestem zbyt uparta, żeby mu o tym powiedzieć. Chciałabym, żeby on tak sam z siebie. Przesadzam????
No i w sumie musielibyśmy gdzieś naszego Starszaka zawieź na ten czas.
A w ciąży ze Starszakiem chodził, bo chciał, nic nie mówiłam. Och sama nie wiem.................

Ostatnia edycja:
reklama
Anmika, faceci sa tacy niedomyslni, że jak wyraźnie mu nie powiesz, że ma jechać to sam z siebie nie skuma :-) Jak masz do kogo podrzucić Starszaka to jedźcie razem, będziesz się bezpieczniej czuła. Poza tym to tak fajnie scala związek. :tak:

No i nie bądź uparta ;-)

No i jeszcze dopisze, że mój też w poprzedniej ciąży chodził bez pytania, a teraz musiałam mu powiedzieć, że ma iść. I bardzo sie ucieszył, bo myslał, że nie mówie bo chce chodzić sama. Tacy są właśnie faceci

Ostatnia edycja:
Lolcia witam, gdzie mieszkasz na wyspach, ja jestem z Dublina. Przyznaje, że nie ma co liczyć na opiekę w Irlandii ale jeszcze są prywatni ginekolodzy, na szczęście:)

hehe, dziewczyny mój organizm żyje sobie swoim życiem hodując naszą już prawie limonkę. Dzisiaj poczułam śmieszne, dziwne łaskotanie jak to określić w podbrzuszu, ciutkę wyżej. Popukałam lekko palcem i przestało ;p Oczywiście jestem realistką, na 99% to były bąbelki ale w jelitach :DD Mąż rozpromieniony mimo iż tłumaczę, że to niemożliwe by było to :DD Teraz boli mnie pępek, ale z zewnątrz, jakbym miała siniaka. Patrzę, lekko biały kawałek skóy się zrobił jakby się rozciągał. Kurczę, mam nadzieję, że mi z czasem nie wypchnie pępka na wierzch ;pp

Kasieq- ja jestem z okolic Liverpoolu, ale planuje za jakis miesiac zjechac juz do PL...bo tu to jakas porazka jest :P poza tym w PL mam mame, babcie...zawsze ktos pomoze mi przy dzidzi ;)

Anmika- pewnie,że mu powiedz. Faceci to taki inny gatunek, który nie wie,że ich bardzo w takich momentach potrzebujemy. To on poczuje się doceniony, gdy poprosisz o jego towarzystwo ;)

Dziewczyny, myślicie,że brak objawów na tym etapie nie jest niepokojący? Już nawet piersi prawie nie czuję... i się nakręcam :(

zanetka kciuki zacisniete
amnika musisz powiedziec m bo oni to strasznie niedomyslni sa a co do starszaka to ja oliwke wezme chociaz na minute ze mna na usg zeby mogla bardziej obrazowo zobaczyc ze w brzuszku mieszka dzidzia

Lolcia to widzę, że wyspy się od siebie nie różnią jeśli chodzi o podejście do ciężarnej:/ Moja mama już zaoferowała pomoc przy maleństwie. Przyjedzie do nas po porodzie na cały miesiąc żeby nas wprowadzić w zupełnie obcy dla nas świat.... hehehe. Kochana mamusia:)

reklama
Gorgusia kochana nie ma sie czym martwić napewno mnóstwo objawów jak kiedyś dziewczyny pisały nieświadczy ze z dzidzia wsio oki! kochana ja ból piersi mialam tylko jakies 3tyg i od 9tyg ten ból mi nie znany pozneij tylko kilka dni mdlosci a tak nic pozatym no oprocz mdlosci teraz ale tylko teraz bo mam infekcje wiec kochana głowa do góry wsio jest oki!!!:)
Anmika powiedz faceci czasami mało kumaci ,mój wczoraj myslał ze chce isc sama na to usg i tak czekal do ostatniej minuty i zapytal czy tez moze wejsc a dla mnei oczywiste ze idzie ze mna a on myslal ze ja nie chce bo nic nie mowie a przeciez to takie oczywiste:) a jak macie z kim zostawic Starszaka to super bo lekarka by mogla dziwnie patzrec ze z dzieckiem wchodzicie na usg bynajmneij tu jest tak ze nei mozna w szpitalu byc na usg z dzieciaczkeim a Młodemu zawsze mozesz pokazac zdjecie dzidizusia:) bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zanetka mega kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lolcia no niestety tu mają inne podejscie do wszystkiego :/ nie tylko ciezarne ale jest duzo dziewczyn ktora jest zadowolona z ich systemu choc dla mnie ciezko to zrozumeic
Martusia a Oliwka ile ma juz latek??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry