reklama

wrzesień 2012 ;)

Bubuś ja już wcześniej pisałam, że mam krwiaka, teraz już znikł praktycznie, ale niestety pojawił się nastepny... Mam leżeć i brać duphaston i mam nadzieję, że będzie dobrze. Jednak boję się trochę...

reklama
Jestem po USG już dawno, ale dopiero zlądowałam w domu. Mój M pojechał ze mną mimo, iż w sumie szczerze mu powiedziałam, że nie musi. Oboje patrzeliśmy w ten telewizorek jak zahipnotyzowani, mimo iż to nie pierwszy raz.
Resztę na odpowiednim wątku. :tak:

Hej Dziewczynki...
Właśnie dzwoniła do mnie położna i przełożyła wizytę u gina na 21. marca dopiero.... a miała być już za tydzień.... przecież ja zwariuję :( :( :( Żeby było ciekawiej luteinę mam tylko na 3 dni jeszcze i nie wiem czy iść gdzie indziej do gina czy co robić :/

Do tego jeszcze martwi mnie brak ruchów Dzidzi. Wcześniej czułam jakieś głaskanie od czasu do czasu a teraz nic... W poprzedniej ciąży czulam ruchy w 18 tygodniu a w następnej podobno czuje się wcześniej :/ Może sobie tylko wkręcam ale naprawdę wcześniej czułam a teraz nic :(

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki!
Mnie ostatnio nie było, bo nie mam weny, nie mam energii, a mam już chyba tylko schizy...
W każdym razie byłam w piątek u doktorka i było oki.
Myślę,że ruchy Dzidizusia w 14,15 tyg. to naprawdę wyjątki,które oczywiście mogą się zdarzyć, ale Bubuś Ty się nie denerwuj i jeszcze trochę poczekaj :)
Ja jednak Duphaston będę w 16 tyg odstawiać i to tak rachu ciachu... zastanawiam się czy to mądre, ale skoro tak kazał doktorek to tak zrobię..
Dziś czeka mnie robienie projektu z metodyki....o mattko, jak się do tego zmusić!!

reklama
lenka, ja też mam schizy i to jakie... czasem to jestem wręcz pewna że "tam" nic się nie dzieje... oszaleje
i ja też odstawiam duphaston w 16 tygodniu ale stopniowo, tzn mam ostatni tydzień brać zamiast 2 tabletek, tylko 1 dziennie. To samo z encortonem i acardem - bo to też biorę na podtrzymanie i też mam odstawić do 16 tyg stopniowo, czyli ukroić sobie pół tabletki i już...
czyli w 16 tyg dzidzia ma radzić sobie sama... niech ten detektor szybko do mnie dojedzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry