reklama

wrzesień 2012 ;)

witam sie

mnie głowa boli znowu skonczy się na apapie:(

Lotka u nas odwrotnie na nocnik niet drze sie jak opętany zobaczymy na desce...

FutureMummy
wszystkiego naj dla córci

resztę wrześnióweczek pozdriawiam:)

reklama
Oj dziewczynki widze, ze kluseczki dzis nie w sosie.. Ja mam za to takiego lenia, ale tyle do posprzatania ze hej... Moj Medi powiedzial zebym sobie poszla spac, ale az mi by glupio bylo ze caly dom w syfie a ja spie w taka pogode.

Noooo... I w ogole nie moge sypiac dobrze, odkad sie ladniejsza pogoda zrobila, mojemu chyba ciaza weszla w krew bo zaczal w nocy wstawac na siusiu, chociaz moze ma ciaze urojona?
:-)

Gorgusia - gratuluje! A ty na kiedy masz terminos ? Ja dopiero 13 zaczynam... :szok:

Future Mummy- GRATULUJE calego roczku z mala , rozumiem, ze torcik bedzie!

Ideeeee powolnym krokiem ku kuchni , moze w trakcie sprzatania dostane jakis kosmicznych checi.

Ayni- mam termin ns 30.08 :) A Ty skończyłaś 13tydz, a teraz jesteś w 14 :)

FutureMummy- najlepszego dla Twojej córci :)

Oglądałam wczoraj porodówkę na TLC...i chyba nie powinnam. Takie głupoty mi się całą noc śniły,że aż głupio opowiadać.

Dziś na obiad szczawiówka z ziemniaczkami i jajem!

FutureMummy wszystkiego najlepszego dla Córci:-) No to masz już Juniorka w domku:-)

Gorgusia nie oglądaj takich programów, ja to robiłam w ciąży z Misiem, ponadto bardzo dużo czytałam i z tego powodu wkręcałam sobie różne filmy... Aż mnie w końcu mój ginek opi..ył z góry do dołu, za co jestem mu bardzo wdzięczna:-)

gorgusia też oglądałam ten program, mam nadzieje ze ja nie będę się darła ja ta kobieta, mam wyższy próg bólu ale nawet jak nie dam rady to w Irlandii nie ma problemu ze znieczuleniem:-D

Gorgus - ANO. Tez m sIe tak wydaje ze ten suwaczek glupoty pieprzy a ja w ciazy stracilam zdolnosci intelektualne. moj dzidz ma 7 cm nie 6 no i wazy 20 g powiedziala moja Pani polozna. A jak bedziesz dalej ogladac TLC to Cie skarce ;p Ja na poczatku lubilam ta stacje, ale potem zobaczylam jakie wartosci promuje ta stacja, ze az przestalam, najbardziej obrzydza mnie program Todlers & Tiaras :/ jak stroja male dziewczynki na pokazy pieknosci, doklejajac im sztuczne zeby , tam gdzie mleczaki wypadly, ucza krecic tylkiem i ten pelny makijaz jak u kur... :/

Gorgus - ANO. Tez m sIe tak wydaje ze ten suwaczek glupoty pieprzy a ja w ciazy stracilam zdolnosci intelektualne. moj dzidz ma 7 cm nie 6 no i wazy 20 g powiedziala moja Pani polozna.
suwaczki pokazują tylko przeciętny wzrost i wagę dziecka w danym tygodniu, na początku maluszki rosną w bardzo podobnym tempie ale kolo 10 tygodnia to już bardzo indywidualna sprawa/
a i dokładnie rzecz biorąc to dziś kończysz 13 tydzień, od jutra będzie szedł 14;)

Dziewczynki kochane ratujcie, w nocy obudzilo mnie straszne pieczenie w przełyku ( chyba zgaga) do tej pory nigdy jej nie mialam wiec nie wiem co to jest :P i bol hmm myslalam,że to żoładek nie moglam spac na boku tylko na wznak no i jakos zasnelam po dwoch godzinkach, dzis za to boli mnie doslownie pod lewa piersia kilka cm:( dziwny bol takie kłócie,ścisk jestem dopiero w 15 tyg tak bym pomyslala,że to dzidzia uciska, też tak miałyscie ? macie? :( troszke sie martwie....

reklama
na zgagę najlepiej migdały albo napić się mleka;) a jeśli chodzi o ból to niestety mam to samo:( to mogą być jelita wg mnie. Jeśli Cie to uspokoi to ostatnio na wizycie zgłaszałam ten problem lekarzowi i przebadał mnie na fotelu i usg zrobił i wszystko było ok tzn macica w porządku, jajniki też, łożysko przyklejone jak trzeba, serduszko maluszka biło :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry