reklama

wrzesień 2012 ;)

Gdynianka, dobrze będzie, zopiekują się Tobą i dzieciątkiem, wydobrzejesz i wreszcie bedziesz się dobrze czuła .

Co do włosów to ja tez mam wiecej, ale w pierwszej ciazy mialam identycznie. Błonka, fajnie z ta dziewczynka :-) a wczesniej ci mowili ze na 100 % chlopczyk?

Sto lat dla HELENKI :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki kochane za dobre słowo:-) Jestem już spakowana, dziadek do Misia przyjeżdża na 9, a o 10 ja wybywam do tego szpitala. Troszkę jestem już spokojniejsza. Biorę ze sobą telefon z dostępem do netu, ale ostatnio w szpitalu nie za bardzo mogłam się zalogowac na bb, więc nie wiem czy dam radę napisać co i jak.
FutureMummy dobrze, że się pojawiłaś na wrześniówkach, nawet nie wiesz jak wczorajsze twoje słowa podniosły mnie na duchu

Wszystkim mamciom życzę udanego weekendu

gdynianka z calego serca zycze Ci duzo optymizmu w tym szpitalu, zebys sie nie dolowala, myslala o tym ze ci tam pomoga i zycze zebys szybciutko wrocila do domu do Synka, tulam mocko

witam sie Kochane dzis za oknem swieci piekne sloneczko Oliwka dzis przespala cala noc w swoim lozeczku tylko raz o 5.20 marudzila, ze jest jej zimno, przykrylam ja i spala dalej a rano nie mogla sie dobudzic nawet mojego budzika nie slyszala tazke same optymistyczne fakty heh

Gdynianka- powodzenia, życzę dużo zdrówka
KasiaP-P - gratuluję chłopczyka :)
Błonka - gratuluję dziewczynki :)
Oj sama się już nie mogę doczekać dnia, w którym się dowiem jaka jest płeć dziecka :)
Myślałam,że wyjdzie słońce. Jednak jest szarawo :(. Zjadłam duże śniadanko i oglądam Nad Niemnem.
Coś zmęczona jestem! Wczoraj zuważyłam , ze piecze mnie troszkę przy siusianiu, zmartwiłam się, Dzisiaj kupiłam herbatkę z żurawiną..jak nie pomoże to trzeba będzie do lekarza się wybrać! A ja tak nie lubię chodzić do lekarzy brrrr
Nie wiem czy można brać urosept :o

witam sie

Axarai nie ma problemu:) ja miałam keidys w pępku kolczyk i blizka po pierwszej ciazy niestety sie rozeszła...

Blonka gratuluję córy :) super:) ciekawe jak to będzie u mnie:-D

Gdybianka życzę zdróweka daj kobniecznie znać:0

KasiaP
gratuluję synka:)

pozdrawiam reszte wrześnióweczek i zycze miłego dnia:)

Dzień doberek:-)
To i ja na chilke wpadam by sie zameldowac:tak:
Synek podzdrowiał to moze sie gdzies z domku wypuscimy.Musze zadzwonił do kolezanki czy jest w domu bo wybieram sie do niej od 2 miesiecy zobaczyc jej drugą córeczke i albo czasu nie było albo ja chora albo Alanek i w koncu prezent okaze sie za mały zeby z nim jechac:-Di trza bedzie 2 kupic wiekszy.
No chyba ze oni chorzy to pójdziemy na spacer i herbatke do mojej mamy

reklama
Witam dziewczynki :-)
Gdynianka trzymaj sie napewno wszystko bedzie dobrze&&&&&&&&&&
Wszystkim dziewczynka gratuluje pozytywnych wizyt u lekarza i zazdroszcze tym co juz płec znaja ja na połowkowym pewnie poznam dopiero:-( a to tyle czasu ale co tam dam rade .U mnie za oknem słonko ale ja doła mam jakiegos:confused: poryczałam sobie w poduche bez powodu w sumie:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry