reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam Was kochane.

Pogoda piękna i aż chce się żyć. Czuję się dobrze, co tym bardziej pozytywnie nastraja mnie do życia. Siedzę w domku na L4 - odrabiam zaległości w sprzątaniu.

Przeczytałam Was wstecz ale nie pamiętam co komu miałam napisać - chyba muszę zacząć notować.

Chorym ciążówką życzę zdrowia, chorym pociechom również.
Gratuluję tym dziewczyną co poznały płeć.

reklama
Demetrios ja jak mam duzo do nadrabiania otwieram sobie dwie strony :D wtedy nie zapominam :-D

a ja wlasnie czuje sie fatalnie... chyba wolę jednak jak jest chlodniej

A ja się tak cieszę, że jest słoneczko, człowiek zaraz inaczej funkcjonuje, aż chce się żyć.:-)
Szkoda tylko, że ja jak na razie korzystam tylko "przez okno", bo do 15 w pracy.:-(
Tego mi zawsze najbardziej szkoda wiosną i latem, że najładniejszą pogodę przesiedzę w pracy, hm....
Ale na szczęście są jeszcze weekendy i ten ma być podobno piękny, tylko mój Starszak chory i spacerków nie będzie:-(.
Pajka myślisz, że jakiś wirus może spowodować zapalenie ucha?
A i właśnie zaatakowało mu drugie ucho i też ropa leci :-(:-(:-(

Dzień dobry wszystkim.

Zdrówka wszystkim chorym życzę, małym i dużym!!! Trzymajcie się ciepło.

U mnie pogoda nie ciekawa, w nocy nawet padało. Miał być słoneczny, długi weekend, ale raczej się nie zanosi:baffled: Humoru też nie mam, jakaś taka niespokojna jestem:-( Chce już lato, ciepło, słońce!

Gdynianka trzymam kciuki jak i my wszystkie bys szybko wrocila do domku.
Opuscilam was wczoraj ale od rana dostalam znow ta migrene z aura, najpierw te flesze w oczach a potem nieustajace rypansko po glowie, coz znow do pracy nie poszlam, dzis mnie pewnie zjedza:baffled::baffled::baffled::baffled: Jutro parada na s. Patryka a tu juz zapowiedzieli mega deszcz i zimno. Moja Alicja pierwszy raz w tym roku bierze udzial w paradzie-bedzie tanczyc ze swoja grupa majoretek z pomponami. Ale dlaczego pogoda ma byc taka!!!!Dziewczyny szykujcie dla mnie piekna pogode w Polsce na swieta prooooszeeee:-):-):-):-):-)

Ja znowu się ciut martwię... mam troszkę na brązowo przybrudzony śluz. Taki lekko beżowy. Boli mnie głowa... Wzięłam paracetamol. Położę się i może przejdzie.

u nas slonko i plus 14 stopni

fasolka glowa do gory, ja plec tez poznam dopiero w maju
bubus zdrowka ja tez mialam angine w tej ciazy, jakies 1,5 miesiaca temu i tez antybiotyk byl, a potem byl zaraz drugi na nerki
anmika zdrowka dla synka
demetrios nie przepracuj sie, ja tez notuje jak mnie pol dnia nie ma co komu odpisac bo bym w zyciu sie nie polapala
monaliza trzymam kciuki za pogode
gorgusia mnie tez glowa ciagle boli chyba od tych zmian pogod

Gdynianka trzymam kciuki &&&& dużo zdrówka :**

U mnie nowy objaw ciąży się pojawił: przy uciśnięciu lewego sutka zaczęła wypływać biało-przezroczysta wydzielina. Nie wiem czy można to nazwać siarą ale w poprzedniej ciąży też mi tak wcześnie z cycków ciekło....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry