reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam wszystkie przyszłe Wrześniowe Mamusie:)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona(oczywiście jeśli pozwolicie;)
II kreseczki zobaczylam 21 stycznia a dzis zaczynam 13 tydzień I termin mam na 23 września:-):-):-)

Własnie wróciłam z zakupów ,moja młodziez okupiona w buty i tu przezyłam szok Dorota juz roz 41 a Szymon 43 :szok:(znow rozmiar wiecej ciekawe do jakiego wieku im te nogi beda rosły) spodnie koszulki i inne niezbedne rzeczy na wiosne ale ja na skraju nerwicy i wyczerpania:angry:,nogi mi do du.... właza :baffled:i cos czuje ze spac zaraz pójde:-p

Hej Joasia. Serdecznie witamy w naszym gronie.
A Twój suwaczek (i przewidywany termin porodu) oznacza, że dziś kończysz 13 tydzień.
Bo jak masz np. 13t3dz to znaczy, że już leci Ci tydzień 14. :-)

Ostatnia edycja:
Gorgus - Moze to znow ta nadzerka? Kurczak, nie martw sie, mysle, ze to moze byc sluz z tej nadzerki, bo jakby bylo plamienie, to raczej swieze i obfitsze, wtedy mozna by sie martwic, chociaz dla pewnosci skonsultuj to moze z lekarzem .

Joasiu 85 -
WITAM i gratuluje!! ja mam termin na 20 wrzesnia!

Wiecie co dziewczyny czuje sie taka bezuzyteczna... Nie pracuje od stycznia, mieszkam na wsi oddalonej 45 km od miasta , wiec nie ma mowy o zadnych rozrywkach.. Nudzi mnie juz siedzenie w domu , kiedys mialam inny lifestyle.. Pracowalam w biurze, mialam znajomych, wychodzilam do klubow itd. teraz mieszkam daleko od moich znajomych i jedyna rozrywka jaka jest mi obecna to telewizor, ktorego nie znosze!!

Joasiu 85 -WITAM i gratuluje!! ja mam termin na 20 wrzesnia!

Wiecie co dziewczyny czuje sie taka bezuzyteczna... Nie pracuje od stycznia, mieszkam na wsi oddalonej 45 km od miasta , wiec nie ma mowy o zadnych rozrywkach.. Nudzi mnie juz siedzenie w domu , kiedys mialam inny lifestyle.. Pracowalam w biurze, mialam znajomych, wychodzilam do klubow itd. teraz mieszkam daleko od moich znajomych i jedyna rozrywka jaka jest mi obecna to telewizor, ktorego nie znosze!!

A ja ma termin na 19 września!

Ayni tak to jest. Ja pracuje i będę pracowała ile dam radę (tzn. myslę, że do końca sierpnia) i czasem mam dość, chętnie posiedziałabym sobie w domku. Ale pewnie wtedy też bym narzekała na nudę, tak jak teraz narzekam na pracę. Tak to już jest - zawsze nam źle :tak:. Chociaż tak myślę, że w wakacje to bym sobie chętnie posiedziała z moim Starszakiem, bo też będzie miał wolne. No nic, zobaczymy co i jak, najważniejsze żeby dobrze się czuć i z dzidzią było wszystko dobrze.

Ayni rowniez witam:-) 23 to moj I termin po I usg tez mi sie przesunal na 20-go wrzesnia ale to sie jeszcze moze kilka razy zmienic , poki co jedziemy w tym samym kierunku:-D

reklama
Laseczki uzupełniłam listę. Nowe dziewczyny prosze o wiadomosci to tez Was dodam :-)
Zaraz czeka mnie kąpiel starszaka. potem jak usnie to wejde i zajme sie dalszymi porzadkami w spisie ;-)
aaa jest nas tu juz 47 :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry