reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam sie w tym pięknym słonecznym dniu!! aż chce sie życ:) ja dzis wkoncu wybrałam sie na badania o które ostatnio pytałam... za te 3 badania zapłaciłam 50zł :) miłego dnia dziołchy :)

reklama
nagapalma, aleś ty robotna dziołcha, ja dopiero się zwlekam z wyra :-D
Muszę jeszcze poprasować stos koszul, wyjść z piesami na długi spacer, pojechać do sklepu po soczewki, no i pewnie jakieś pajacyki przy okazji kupię, nikt mnie nie powstrzyma :cool2: a potem mykam do pracy, na całe 4 godziny (nie przepracowuję się ostatnio hehe) a potem wracam do domu robić krupnik.
Ale najpierw muszę się zwlec z wyra. Nie chce mi się...

A no i z zajadami nie mam problemów, ale kup sobie maść cynkową. W ciąży tak jest, jednym krwawią dziąsła, inni mają zajady. Mamy osłabione organizmy, bo dzidzia bierze wszystko dla siebie.

Ostatnia edycja:
a ja już w fabryce. na gotowanie domowych obiadków nie mam co liczyć, bo: 1. siedze tu do 18.00, wiec w sumie nie ma kiedy, 2. za bardzo nie umim ;)
pozdrawiam wszystkie wiosennie!

weronkazzz - kiedyś trzeba się naumieć :-p Swoja drogą jest kilka przepisów, których nie idzie spieprzyć, bo robią się same w piekarniku ;-) Ja to mogłabym z kuchni nie wychodzić, już czekam, aż nasze drzewa i krzaki zaowocują :tak:;-)

lili - ja tez muszędziś do szkoły z indeksem szorować, nie ma wogóle wpisów, a sesja niebawem się kończy :)

future - dzień dobry dzień dobry :) no to się możemy stuknąć kawką ;)

czesc lotka :)

U mnie żur juz się warzy, zakupy zrobione, śniadanko wcinam właśnie, no i musze sobie witaminy zapodac , bo wczoraj zapomniałam :szok: Aha pytałam na zamknietym, ale spytam i tu : MA któras problem z zajadami, bo juz dwa tyg się męczę :)

Nagapalma, jak mi się robią zajady kupuję witaminę A+E w kapsułkach (tych kuleczkach z miękką skorupką), przebijasz sterylną igłą skorupkę i płynem ze środka smarujesz zajady. U mnie znikają w ciągu 1 dnia.

Ja za to mam od wczoraj przeboje z dziąsłami. W grudniu wydałam prawie tysiąc złotych na dentystę. Zrobiłam przed ciążą wszystko z zębami. Są w 100% zdrowe a tu wpierw 1 ząb a potem cała lewa szczęka zaczęła mnie boleć. Patrzę a mi wszystkie dziąsła się pozsuwały, musiały mi uwrażliwić zęby. Mąż w nocy na stację po apap jechał bo myślałam, że zaraz ja odjadę a w domu leki się pokończyły a babcia co mieszka obok zaproponowała mi swoje leki przeciwbólowe, które lekarz przepisał jej na reumatyzm. Dziś oddawałam jej leki (bo wczoraj mąż u niej był) i mówię, że pod żadnym pozorem takich leków brać nie mogę. Znam je bo pracowałam kiedyś w branży farmaceutycznej, więc nawet nie musiałam czytać ulotki ale na obu wyraźnie napisane, że zakazane w ciąży. Babcia zdziwiona, bo przecież to lekarz jej przepisał na kości. Też wytłumaczyłam, że no właśnie, lekarz przepisał JEJ a nie mnie. Ja w ciąży na ból poza paracetamolem nic bez lekarza. Ach te kochane babcie :)

Hej dziewczynki:-)U mnie piekne słonko ,ja powoli biare sie za porzadki mycie okien itp oczywiscie z pomoca M i dzieciaków.A wczoraj sobie byłam na zakupach i kupiłam fajna bluzke nie typowo ciazowa ale fajna :-p, teraz gotuje sobie jajeczka na drugie sniadanie ..jajka góra;-) a wczoraj banany az 4 zjadłam przez cały dzien:szok:,
miłego dzionka zycze:-D

Witam się słonecznie:)

marudka
myślą że takie jednorazowe zadławienie czy zakrztuszenie nie zaszkodzi ale w ciąży nie wolno wstrzymywać powietrza.

Ma ktoś sprawdzony sposób na krwawiące dziąsła bo męczę się już od tygodnia? Kupiłam już miękką szczoteczce ale na razie nie wiele pomogła:/

Liljanna ja mam to samo z gotowaniem :):) a w ciąży to już w ogóle mam jakieś natchnienie:):)

Kasiu ja niestety mam ten sam problem i trzeba uważac, bardzo delikatnie myć zęby, zeby szykli się nie poodkrywały

Fasolka ja Cie ale masz energii:)

ja mam tak niski poziom cukru we krwi, ze dlatego jestem mega senna...

Liljanna ja mam to samo z gotowaniem :):) a w ciąży to już w ogóle mam jakieś natchnienie:):)

Kasiu ja niestety mam ten sam problem i trzeba uważac, bardzo delikatnie myć zęby, zeby szykli się nie poodkrywały

Fasolka ja Cie ale masz energii:)

ja mam tak niski poziom cukru we krwi, ze dlatego jestem mega senna...

Chyba dlatego ze cały wczorajszy dzien przespałam:zawstydzona/y:

reklama
dziekuje Wam za rady, wzoraj musialam wziac 2 apapy i amol, troszke pomoglo ale o 4 rano znowu mnie bol obudzil, tylko amolem nasmarowalam i jakos zasnelam, a dzis sie czuje potwornie po takiej nocy:-( mam nadziejeze sie juz nie powtorzy dzieki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry