K
Kasieq
Gość
Dzień dobry
kasiaczek gratuluje ruchów
Też wieczorami czuje łaskotanie w brzuchy, ale nie jestem pewna czy to dzidzia. Od kilku dni moge spać tylko na plecach, jak położę się na któryś boki to strasznie ciągnie i się napina.
Co do imbiru jak mówi FutureMummy jest świetny nie tylko na kaszel i przeziębienie ale też świetnie działa na nudności, kilka plastrów zalanych wrzątkiem do picia jak herbatka, albo plasterek imbiru do ssania.
kasiaczek gratuluje ruchów
Też wieczorami czuje łaskotanie w brzuchy, ale nie jestem pewna czy to dzidzia. Od kilku dni moge spać tylko na plecach, jak położę się na któryś boki to strasznie ciągnie i się napina.
Co do imbiru jak mówi FutureMummy jest świetny nie tylko na kaszel i przeziębienie ale też świetnie działa na nudności, kilka plastrów zalanych wrzątkiem do picia jak herbatka, albo plasterek imbiru do ssania.
chyba chcieliby już widzieć wielką toczącą się pieczarę
w okolicach pobytu mojego dzicka taki przyjemny ruch ( dosłownie ktoś to nazwał trzep[otaniem skrzydeł motyla i ja włąśnie tak to odczułam :-)) nie wiem czy to było to, ale tak mi się wydaje. Potem myślałam , że dzidzia przestraszyła się, tych ruchów jelit, huczało i burczało bidulce.
katar zmienił się w ropę, wypluwam coś zielonego i wogóle wstałam dziś taka słaba, że ahhhhhh
szkoda gadać ... żeby mi za dobrze nie było, mdłości mi wróciły