• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

wrzesień 2012 ;)

Ale Wy dużo piszecie :D

to ja tylko melduje, że u nas ok :)
a macie czasem tak, że jak spicie na jednym boku dłużej a potem przewrócicie się na plecy to brzuszek w jednym miejscu jest bardziej naciągnięty i twardszy? :D zabawne, Fasolka normalnie skitrała się mi po jednej stronie i dopiero potem się przemieściła i brzuszek już twardy nie był, ale śmieszne uczcie :D

reklama
Zaanetkaaa masz racje, okna nie uciekną. A zresztą podobno w czwartek ma u nas padać, więc jaki sens je myć :rofl2:.
Poleżałam, odpoczęłam, od razu było mi lepiej i za to uporałam się z całą stertą prasowania, bo Starszak nie miałby co ubrać jutro do przedszkola.
I w końcu zrobiłam jakieś zakupy dla siebie. Mam nadzieję, że dobre choć będą, bo mierzyłam się sto razy!!!
Znikam
Dobranoc dziewczyny i miłych snów.

no hej ho.
zacznę od tego, ze napisała do mnie Gdynianka i bardzo gorąco was pozdrawia. powoli dochodzi do siebie w domku, wypisała się ze szpitala, zeby lepiej to znosić w swoich kątach. narazie nie chce tu pisac, bo my się wszystkie cieszymy, a ona nie chce "smęcieć" (tak to nazwała!) ale pewnie zawita za jakiś czas. wiec jeszcze raz pozdrawiam, a o wizycie napiszę zaraz na wątku lekarsko - wizytowym ;)

Hejka! Witam w zimną środę...brrrr i wietrzną.
Dzisiaj jestem jakaś senna od rana, nie mam ochoty do pracy (tej ochoty brak już od dłuższego czasu ;))
Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać. Piszecie o zmianach kształtu brzuszka w związku z innym ułożeniem się maluszka. Oj nie wiem.. nie wiem. Ja w nocy nasłu****e bąbelkowania - dzisiaj było :) i to mnie uszczęśliwia.
Przyznaję, że czekanie na termi USG jest nieznośne !!!! Jeszcze II tygodnie.
Jak ja to wytrzymam!
Miłego dnia :)

witam dzis nastrój lepszy choc noc koszmarna ,w nocy przy zmiamie boku nie wiem czy cos naciagnełam czy to wiazadła ale dostałam takiego bólu z boku brzucha ze prawie zawału ze strachu dostałam:szok:.Ale po chwili masowania mi przeszło ale do rana bałam sie ruszyc:no:.Teraz brzusio ok ale strachu sie najadłam ....

witam sie

połozyłam się spac o 2 w nocy i pobudka o 6:30:) ledwo żyję...

kompletnie nie mam weny... mnie się kształt brzucha nie zmienia hmmm chyba za dużo tłuszczyku :-D ale czuje ruchy malucha
;-)

reklama
A ja dzis czuje od rana w dole brzucha takie stukanie lekkie ale czy to dzidzia nie jestem pewna.....M wrócił ze sklepu i truskaweczki mi kupił;-)nawet dobre choc to nie to samo co latem z krzaczka:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry