Hej Kochane:-)
Juz tlumacze moja chwilowa nieobecnosc, a wiec szwankuje mi net dzis zanioslam router do naprawy i dostalam znowu zastepczy wiec oto jestem

Mam troszke to nadrobienia bo jak zwykle widze, ze nie proznowalyscie;-)
FutureMummy ja niestety nie wiem jak to jest ani jak odejdawody, ani jak sie sacza, mi tez jak napisala fasolka czasami cos tam poleci ze zabrudza bielizne, ale jest bezbarwne i bezzapachowe a czytalam,ze w ciazy tak moze sie dziac i nie ma co sie martwic jesli wyniki sa oki

wiec moze zapytaj dla pewnosci lekarza i nie martw sie na zapas:*
Ansure ja mialam dokladnie to samo po wypadku samochodowym bylam m-c na L4 wrocilam mialam multum zaleglosci uwijalam sie zeby tylko wszystko poprostowac a jak juz wszystko bylo porobione po 5 latach pracy moj Szef postanowil mnie zwolnic poniewaz jak twierdzi zbagatalizowalam wypadek czujecie

i tak poszlam do lekarza kiedy juz bylam na wypowiedzeniu bo podczas L4 zaczelismy starania i okazalo sie ze bedzie Dzidzia a ten durny Boss moze mnie w d... pocalowac. Oczywiscie od razu poprosilam lekarza o L4 i Tobie tez tak radze zrobic, my narazamy nasze zdrowie, teraz dodatkowo Dzidzi o Oni tylko patrza na swoje dobro. Ja kidys mowilam ze chcialabym w ciazy jak zdrowie pozwoli pracowac chociaz do 6 m-ca ale zycie pokazalo ze nie warto sie poswiecac tak dla czyjegos interesu.
Alez sie rozpisalam, sorki ale ten temat nadal mnie drazni wiec postanowilam Wam napisac jak mnie potraktowali

Wiec Kochana wg mnie mykaj jak najszybciej po L4 i wypoczywajcie nalezy sie nam to w koncu dlatego placa nam w ciazy 100 %:-)
nagapalma nom i super ze zdrowa cieszymy sie razem z Wami:*
demetrios caly czas &&&& ale ja tez polecalabym szybciej wybrac sie do lekarza jesli plamienie bedzie sie utrzymywalo dla wlasnego spokoju:-)
lotka ja tez mam ujemna badanie na przeciwciala mialam dopiero raz ale wiem ze czeka nas kilka takich badan a po porodzie chyba jakis zastrzyk ale to pikus wazne ze medycyna sie rozwija i ze nie musimy sie o Dzidzie martwic przez to ze jestesmy RH ujemne:-)a ta historia ze znajomym makabra jak mozna dac przyzwolenie na smierc wlasnego dziecka
stokrotka witamy i zapraszamy na pogaduchy:-)ja mam termin z wtorkowego usg 21 wrzesnia:-)a wiek ciazy mamy dokladnie taki sam dzis zaczynamy 16 tydzien:-):-):-)
gorgusia Kochanie mysl pozytywnie dobrze ze zadzwonilas lekarz Cie uspokoil w koncu po to oni sa

a co do ewentualnych ruchow to tylko Ty nam mozesz powiedziec bo jesli wg Ciebie to bylo TO to tak jest:-)
maluszek &&&&&&& za wizyte czekamy na relacje:-):-):-):-):-):-):-)
fasolcia gratki wizyty zaraz zerkne na u lekarza zobaczyc co tam napisalas

a co do prenatalnych to Ty jestes w grupie ryzyka zachorowan czy tak od reki lekarz Ci dal skierowanie bo u nas jesli nie ma potrzeby to nie daja skierowania a prywatnie to takie badanie ok 250 zl kosztuje

ja bym chciala zrobic wlasnie po swietach ok 20 tyg musze zapytac ginka jak to u mnie widzi ale podejrzewam ze bede musialaplacic
maja oni to tez maja tupet w dniu wizyty odwolywac:/
Nadrobione uffff to teraz czekamy na wiesci z wizyty
maluszka&&&&&&&&:-)