reklama

wrzesień 2012 ;)

rozstępy - patrzeć na nie nie mogę, mąż kupił taką oliwkę Eucerin, ale nie pomaga, nic chyba nie pomoże już :-(. a jak Wasze zachcianki? ja najdziwniejszą jak do tej pory miałam to boczek z bitą śmietaną :P.

reklama
o rany fajne połączenie :) bekon i bita smietana:) ja chyba takich dziwnych polaczen nie mam teraz ale przed ciaza mialam :) wiec u mnie na odwrót bo pamietam jak w pazdzierniku mama byla i jadlam kanapke z nutellą i zagryzałam papryka konserwowaną w occie pychotka wtedy a teraz nei wyobrazam sobie takieo polaczenia , przed ciaza emek sie smial ze jak juz w ciazy bede to bedzie musial zamowic ciezarowke tej papryki bo musialam miec codziennie sloik a od konca grudnia odrzucilo mnie calkowicie od papryki i zapas 8sloikow stoi w szafce :) jednyna zachcianke to mam ciagle na lody a najlepiej milk sheyk z mc donaldsa:(
Gorgusia ja bym poszla potanczyc gdybym miala ochote i sile na to ,jasne ze bez przesady ale troszke poruszac sie mysle ze maluszkowi nie zaszkodzi :)

ja też mam chęć iść potańczyć trochę ale szybko się męczę więc padnę zanim wejdę gdziekolwiek :P nie ukrywam że się trochę boję też o to że ktoś mnie potrąci uderzy itp.

gorgusia jesli tylko czujesz sie na silach to mysle ze jak najbardziej:-)no i gratki juz tych pewniakow czyli ruchow Dzidzi:-)

marta 89 mysle, ze rozstepy to indywidualna sprawa i jak maja wyjsc to wyjda ja poki co smaruje sie oliwka w zelu z Jonhsona ale jak nie daj Bog cos mi wyjdzie to bede smarowala zeby chociaz zbledlo:-)zachcianki raczej u mnie nie wystepuja zawsze uwielbialam owoce i lody i to sie nie zmienilo aaa raz mnie naszla ochota na surowego ogora co dziwne ale mysle ze jak juz beda takie dzialkowe to sie nawpierniczam hihi:-D

co z maluszkiem cholerka moglaby juz nas nie trzymac w niepewnosci?????odezwij sie Kochana....

Marta ja mam podobnie nim dojde do autobusu to juz zmeczona jestem a gdzie pospacerowac po sklepach?? z emkiem moge jechac ale sama jakos nei lubie :( a my z natury takie kanapowce jestesmy tzn lubimy jakies imprezki ale w domku ,ostatnio na dyskotece z emkiem bylam jakies 2,5roku temu , a sama z pracy na imprezie na ktorej wytanczylam si eza cale zycie w grudniu i si esmieje do emka ze wytrzeslam tak jajniki ze wkoncu zaskoczyly :)
Gorgusia ale ja bym poszla tak gdzies potancowac jak bym miala ochote bo wiesz co kochana za chwile juz brzuszek bedzie wiekszy i pozniej maluszek wiec nei predko bedziesz mogla sobie pozwolic na takie wyjscie wiec jesli czujesz sie na silach to korzystaj i idzcie z emkiem:)

ja sie tylko witam
źle sie czuje :( ledwo żyje wiec na BB nie siedze
gratuluje udanych wizyt
trzymam kciuki za wizyty nastepne:)

u mnie beznadzieja mala ma zpalenie pluc i oskrzeli, mama byla z nia przed chwila u lekarza
i w dodatku rozstalam sie dzis ostatecznie z moja podopieczna juz nie bede jej widywac
nuci mi sie kobieta silna jest i wiele moze zniesc czy jakos tak
w dodatku nie zdaze zrobic wynikow krwi i moczu do czw bo sama jestem z mala do sr

w kwestii szczepionek, sama się co roku szczepie na grype wiec i maluszka szczepić będę
ja sądziłam,że po badaniu genetycznym (razem z testem PApa było 520 pln) się już uspokoję, ale jak nie urok to sraczka :no:

reklama
Jestemmmmmmmm :) wybaczcie :P ale dojazd... oczywiscie godzina opoznienia, odwiedzilam odrazu mamcie, zakład pracy z L4 no i jestem :) dziekuje za kciuki i ze czekalyscie na mnie hihi :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry