reklama

wrzesień 2012 ;)

Jumabe więc zdrówka dla Was!
ahhh z ta wizytą to chyba wiecie co ....mój emek nawalił , nie chcial nic mowic ale zapomnial powiedziec ze mamy zadzwonic i zapytac bo ponoc gin mowil ze moze byc na urlopie i kazal sie upewnic dzien przed wizyta a ze emek ma tyle na glowie ( u tesciowej wykryli jakiegos guza w piersi , u siostry jego potworniaka na jajniku , i jeszcze do tego jego interes jaki rozkrecal nie wypalił ) to zapomnial powiedziec ze to nie jest 100% pewne:(
ehhh no nic kupuje dzis bilet w ciemno jak nie dostane pozwolenia na lot to trudno przepadnie a pozniej juz bylo by mi szkoda dac za bilet dwa razy wiecej :( ehhhhhh mam nadzieje ze polece
moglabym isc do innego gina albo do babki co prowadzila na poczatku moja ciaze ale jakos temu juz zaufalam i poczekam do 6kwietnia na wizyte ale bede marda i sama sie juz zarejestruje bo z facetami roznie bywa :( a moj ostatanio naprawde nie wiem gdzie myslami jest ale gdzies daleko:(
Fasolka ,Lotka zazdroszcze Wam mi sie dłuuuuuży strasznie ,jak patrze na Wasze suwaczki to mówię o rany już 18tydz ?! a mi jakoś się wlecze strasznie !!! tak jak by stał w miejscu prawie , mam wrazenie ze minely juz przynajmneij 2tyg a na suwaczku dopiero tydz:( no to co pochwale sie zaraz moimi rozstepami na brzuszkowym

Ostatnia edycja:
reklama
FutureMummy - my juz mamy pomalowane , ja malowalam palcem z kanapy jak ty :D z ogrodkiem pare dni temu bylo tak samo. Sila robocza sieje, uprawia, a nadzorca stoi i wydaje polecenia, az sasiadka wyszla na zewnatrz popatrzec :D

wkleilam fotke ale nie widac tych rozstepow :) heheh a tak dlugo zwlekalam ze zdjeciem bo myslalam ze zamiast na domek bedziecie widzialy tylko moje biale krechy :)

fasolka mi tez sie tak wydaje niedawno bylam na 1 wizycie a juz zaczynam 16 tydzien:-)

jumabe zdroweczka dla Was i Rodzinki:-)

maja ajjj ci faceci, my mamy prawo byc rozkojarzone ale takie wazne info trzeba zapisywac, z 2 strony widac ze emek tez ma teraz duzo na glowie i trzeba mu wybaczyc. A brzuszek sliczny nie przesadzaj z tymi rozstepkami:-)

FutureMummy udanego malowania tzn "pokazywania":-D

a wiadomo co z maluszkiem pewnie juz po wizycie, ale jak obiecywala z pewnoscia wszystko bylo oki i rzucila sie w wir zakupow:-D
Pamietaj Kochana ze my tu czekamy na relacje:-)

Jestem pewna :D To mały Zymek się rusza :) Dziś kilka razy dawał o sobie znać :) jej...aby teraz to było już coraz częstsze uczucie :)

Co wieczorkiem porabiacie? Ja czeka na M. Kupił wielgachną 60cm pizze i idziemy oglądać mecz :)

W święta planujemy wybrać się na dyskotekę. Myślicie,że jeszcze mogę? Brzuszek jest nie duży, czuję się dobrze, a taką mam ochotę potańczyć i się poruszać troszkę- oczywiście wszystko z umiarem :)

A co do tego jak czas szybko leci... dopiero było Boże Narodzenie i robiłam przypadkowy test dla zabawy ;) A tu już zaraz Wielkanoc i połowa ciąży. Czas bardzo szybko leci!

My też zaczynamy już planować jak nasz pokój ustawić żeby było ok. Mamy kupić bakłażanową wykładzinę i moje marzenie- taki delikatnie głębszy, gibiący się fotel do karmienia i kołysania :)
Za jakieś 2msc ruszamy z przeróbkami :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry