reklama

wrzesień 2012 ;)

mantezowa wspolczuje znam te uczucie... ja juz przez 18 tyg mialam tak kilkanascie razy zawroty glowy szum w uszach gwiazdki przed oczami ale juz wiadome jest,że mam wtedy cisnienie bardzoo niskie przewaznie 70/60 czy 80/50 takze naprawde ciulowe.
Powodem moze byc nacisk macicy na duże naczynia krwionośne, niski poziom cukru we krwi czy niskie ciśnienie( u mnie wlasnie te niskie cisnienie)
Mi lekarka kazala jesc czesciej a w mniejszych ilosciach duzooo pic jadac nabiał i w razie czego miec jakiegos owoca czy cos slodkiego i powiem,że chyba to cos ma w sobie bo od tyg nic mi sie nie przytrafilo takiego a pogoda taka ciulowa.

reklama
mantezowa wspolczuje znam te uczucie... ja juz przez 18 tyg mialam tak kilkanascie razy zawroty glowy szum w uszach gwiazdki przed oczami ale juz wiadome jest,że mam wtedy cisnienie bardzoo niskie przewaznie 70/60 czy 80/50 takze naprawde ciulowe.
Powodem moze byc nacisk macicy na duże naczynia krwionośne, niski poziom cukru we krwi czy niskie ciśnienie( u mnie wlasnie te niskie cisnienie)
Mi lekarka kazala jesc czesciej a w mniejszych ilosciach duzooo pic jadac nabiał i w razie czego miec jakiegos owoca czy cos slodkiego i powiem,że chyba to cos ma w sobie bo od tyg nic mi sie nie przytrafilo takiego a pogoda taka ciulowa.

Dzisiaj mam wizyte u gina wiec pewnie zmierzy mi cisnienie

mantezowa - zyczę dobrego samopoczucia i jak najmniej takich sytuacji
maybebaby - jak najmiej takich snów :)

Co do mojego prawa jazdy..oj zrobiłam je bardzo ..bardzo dawno temu. Teraz jestem tzw. "niedzielnym kierowcom". Mój M namawia mnie na jazdy i ma pretensje, że nie chcę jeździć. Teraz muszę sie przymusić... bo później z dzidziusiem trzeba będzie się jakoś zorganizować, M mnie wiecznie wozic nie będzie.

Witam sie z rana:P
Przy kawie bo od wczoraj takie niskie ciśnienie mam, że głowa mi cala pulsuje:/

mantezowa
Może z głodu rano spadł ci cukier? Już pisałam chyba Gorgusi, że takie omdlenia i zasłabnięcia to z niskiego ciśnienia i spadku cukru, zalecenie jakie dostałam od lekarza, nawet wczoraj mi to powtórzył, posiłki co 2 godziny, że by unikać takich sytuacji bądź coś słodkiego gdy nagle złapie. Mam nadzieje że już Ci lepiej.
FutureMummy udanych zakupów:)
maybebaby Dobrze, że to tylko sen!!

Ja prawko zrobiłam w półtora roku temu za pierwszym razem, ale od egzaminu nawet nie wsiadłam za kierownice normalnie mam strach jeszcze teraz ciąża to mój F nawet mnie nie namawia żebym się nie stresowała. Dodam że prawko robiłam w Polsce a w Irlandii jeździ się po lewej stronie:/
Co do wózków ja jestem za X-landerem o Bolderach czytałam, że są strasznie wadliwe i ciężko je serwisować:/ Za X-landera trzeba troszkę zapłacić, ale my mamy w planach następnego maluszka więc zainwestujemy w porządny wózek.

Ja mam prawko od 17 roku zycia (wtedy juz mozna było robić od 17) i życia bez prawka sobie nie wyobrażam. Bez niego nie miałabym obecnej świetnej pracy. Poza tym nie cierpię być od kogokolwiek w czymkolwiek zależna, lubię być samowystarczalna :)

Ależ u nas dzisiaj brzydka pogoda, ponury dzień :(

Czy któraś jeszcze oprócz mnie na tym forum leży w łóżku? Ja już siódmy tydzień...

Witam dziewczynki :-) u mnie dzis troche lepiej ,zastanawiam sie czy to cisnienie ale ja mam raczej za wysokie ,a nie za niskie.I z jedzeniem dziwnie mi sie porobiło:confused2: niby czuje ssanie ale jak cos zaczynam jesc to mi nie wchodzi :no: masakra jakas jedyne co daje rade jako tako zjesc to kanapke z pomidorem ewentualnie jajkiem:szok: reszta mi rosnie w ustach:eek:. Moj M nakupował mi sokow i owocow jabłek ,gruszek winogron majac nadzieje ze choc ty sie pozywie(bo do tej pory owoce w kazdej postaci pochłaniałam) ale kiszka:baffled:jedynie soki i to rozcienczone troche woda.Bo pic to ja moge hektolitrami .....

Hej Dziewczyny:)
Chcialam tylko sie zameldowac po wizycie-szczegoly na watku u lekarza:)
Zaraz zmykamy bo moj brat wrocil dzis z Holandii i przed wieczorna imprezka u Niego mamy jeszcze kilka spraw do zalatwienia wiec dzis juz raczej nie dam rady odpisac kazdej z osobna no moze wieczorkiem, zobaczymy o ktorej zjedziemy do domku:)

Ale gdybym sie juz dzis nie pojawila nie martwcie sie:)
Nie piszcie za duzo zebym nie musiala pol dnia nadrabiac:-D

Milego dzionka Wrzesnioweczki buziaki

Czesc czolem ! Ale mi dzis przyszla ochota na kluski z sosem ;D chyba dzis sobie zrobie, jeeeeee . Co wy na to lasencje ? Kluseczki, miesko i sosik jeee czego wiecej... Jutro przyjezdza do nas polozna na kontrole wiec nie moge sie juz doczekac.
No i ogladam strone IKEI mysle jaka komoda, itd :D wiecie co, brakuje mi strasznie mamy, ona by mi doradzila, pojezdzilybysmy samochodem po sklepach a tak to kiszka :(

I powiem wam taka jedna rzecz, codziennie rano budze sie i czuje, ze jestem taka szczesliwa. Ze przyszlo mi dobrze zyc, ze chlopa mam dobrego, co sie mna opiekuje i patrzy na mnie tak samo jak w dniu kiedy sie poznalismy. I dzidzius bedzie wkrotce z nami..Aj zycie jest piekne, naprawde ciesze sie tym okresem w moim zyciu.

Tego wam tez zycze , aby ten okres byl dla was magiczny :*

Ayni to super, że taka szczęśliwa jesteś. U mnie to tak różnie, huśtawka nastrojów. Raz jestem szczęśliwa i mogłabym góry przenosić, a raz smutna i nic mi się nie chce i to nie wiadomo czemu, oj ciężko ze mną. I taka jakaś bardziej wrażliwa (i drażliwa) się chyba zrobiłam. Mój M wczoraj stwierdził, że strasznie zrzędzę (reszta jest do zniesienia) i muszę mu przyznać rację. Głupia jestem, bo tak jak mówisz powinnam się cieszyć swoim stanem, bo wiecznie nie będzie trwał, a potem będzie tylko gorzej :-D.

Ale jestem dziś okropnie głodna, zjadłam już wszystkie kanapki, został mi tylko jogurt, którego zaraz wciągne. A do 15 muszę wytrzymać, hm.......:eek:

reklama
Witam się i ja u nas pochmurno ale cieplutko,poszłam z mała do sklepu zaraz ugotuje obiadek dziś serwuje ogórkową.
Jak ja już chce mieszkać na tym nowym mieszkanku a tu jeszcze tydzień,po obiadku zacznę się pomału pakować przejże od razu rzeczy i to co nie potrzebne od razu wyżucę.
Jak tam u Was przygotowania do świąt ja jadę do moich rodziców.
Ayni tęż rozglądam się za komodą dla maluszka tak się zastanawiam nad taką komodą z przewijakiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry