Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej, jak tam objedzone ;-) bo ja tak
do_ti - widzę, że też z Katowic jesteś
A co tam u bubusia słychac, ona chyba chora była, angina czy coś ?
No, alez oczywiscie, w koncu ktos musi do tefo koszyka sypac kase, a spoleczenstwo sie robi coraz bardziej obyte, to wrecz niebezpieczne dla instytucji kosciola.śmiać mi się chciało z miny księdza, zanim zaczął, to rozglądnął się po kosciele i powiedzial, że jest w szoku, bo jeszcze nigdy tylu osób w kościele nie widział. zaczął "grozić", zeby sobie nie myśleć ze Kościół to tylko tradycja, ale żeby tez na msze zacząć przychodzic... wg mnie nic to nie da, grozić tak to można było, ale z 50

Marta - ja bylam z warszawy dopoki nie wyjechalam na emigracje ale teraz bywam od czasu do czasu.
A Ty kg od poczatku ciazy? to widze, ze nie tylko ja nie przybieram. mi sie tylko udalo nadrobic to, co schudlam przez pierwsze 1,5 miesiaca a od ponad 6 tygodni waga stoi i ani drgnie. I nie bede sciemniac - po prostu malo jem, bo rzadko czuje glod i malo co jest smaczne. Mam nadzieje, ze maluch sobie mimo wszytsko ladnie rosnie.
ja nieobjedzona, bo my na swieta we dwojke (i pol), wiec nie bylo co nadmiernie pichcic. Ja z reszta z apetytem kiepsko. M zrobil wczoraj mazurek - usmialam sie po pachy. prawie mu wyszedl
polazilam po sklepach internetowych i juz sobie pospisywalam co ewentualnie kupie, zeby m z polski autem przywiozl ale z niektorymi rzeczami czekam czy za tydzien uda sie poznac plec i w poniedzialek bede wszystko zamawiac. umeczylam sie tym wybieraniem, ze hej.
Jakby ktoras byla zainteresowana:
pieluszkarnia.pl
motherhood.pl
muzpony.com