• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyy :-):-)

Palmeusz się wita :)) z pięknymi paniami i ich brzuszkami :)) Zapodaje kurczaka z mizerią, której podesłać kawalek ?????????????? :happy:

Ansure- no ja juz nie panikuje ztymi wynikami, bo ja panikaraza z natury jestem, ale widzę, słyszę , że połowa z Was ma z tymi wynikami coś nie teges, czyli pewnie ciąża tak na nas działa :)))

Cyniczna - , marudencja - hej haj hellooooołłłłłłłłłł :-);-):tak::-D:-p

fasolka, pajka - ja też bym sfiksowała jak bym miała wizytę co 6-8 tyg , mada faka toż to kawał czasu dziecia tyle nie widzieć :)))

Dziewczęta wczoraj pisałąm, że miałam mega wzdęcie i wiecie coooooo :szok::szok::szok: wyobrazcie sobie co mega ogromnego zrobiłam rano, że mi się "porcelana " zatkała ??????????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Trza przestac żreć jak świnia ( niech się żadna świnia nie pogniewa ) bo za niedługo na dwór mnie stary wygoni :eek::-D

reklama
Kasiu wiesz co ja tez sie martwi o Maluszka jak cholerka !:( wczoraj brzuch mnie zakul tak jak by mi tam kto igle wbijal i tak kilka razy a pozniej przeszlo , a dzien wczesniej mialam bole jak bym okres miala dostac i tak leze i mowie ja pitole zaraz okres bede miala a po chwili przeciaz ja w ciazy jestem! ale wierze ze wszystko dobrze z maluchem !!! musi tak byc :)

mnie też czasem brzuch zakłuje, boli, stwardnieje, czasem boli mnie w krzyżu, czasem tak jak na okres, z tym że na krótko i wszystko przemija, ale najbardziej mnie martwi uczucie kłucia lub rozpierania w okolicach szyjki macicy, dzisiaj też to czuję, dobrze że jutro mam lekarza to niech zajrzy gdzie się da :-D i może rozwieje moje wątpliwości, bo ja sobie tak chop siup wszystko robię, a może nie powinnam... a może po prostu w ciąży czasem coś ma zakłuć czy zaboleć i nie ma co przesadzać z zamartwianiem. Jak jutro mi wyjdzie że wszystko jest ok, to już chyba ostatecznie przestanę się dołować każdym najmniejszym bólem, widocznie tak ma być.

:laugh2::laugh2::laugh2: zaraz urodzę ze śmiechu
a co do zatkanej muszli, to u mnie jeszcze jest drożna, ale za to mąż dzisiaj przyuważył że mam dziurę w piżamie na tyłku i mówi że ją "wypierdziałam" w nocy :szok:

Ostatnia edycja:
Liljanna to dlaczego tak dlugo?? nie masz co miesiac??
Bo u moego lekarza terminy dłuuuugie, wprowadził nowe zasady rejestracji, a ja o nich nie wiedziałam.
Pok ale ja wcale nie krytykuje nikogo :):) dziwi mnie to trochę...bo skąd ja mam wiedzieć, ze nic tam się nie dzieje jak np rozwarcia się nie czuje, czy stracającej się szyjki, czy choćby jakiś innych rzeczy, ktorych się po prostu nie czuje...ja cxhyba bym ześwirowala :):)
W międzyczasie miałam iść do drugiego lekarza na NFZ, ale ten się znienacka urlopował. Także uwierz mi momentami świruję, stąd też czytam Was, mniej się udzielam tutaj, bo łapki zaczynają mi drżeć jak zaczynam pisać. Ale jeszcze troszkę. Ważne, że dziecię czuję. Co do skracającej się szyjki, jest to moja w tej chwili obsesja, nawet teraz w brzuchu mi jeździ. :confused2:

do_ti - miło Cię widzieć tutaj :tak:

Liljanna bedzie dobrze chociaz wiem, ze fajnie sie mowi...ja wierze, ze wsyztskie dotrwamy w nie zmniejszonym juz składzie i szczesliwie urodzimy:)

Kasia - heheh masz poczucie humoru :)
Jak to w ciąży - zawsze coś boli ;)
nagaplama - ja właśnie mam wizytę po 13 tygodniu dopiero w 19 -tym - czyli 6 tyg. przerwy..sama nie wiem jak to wytrzymałam...no został mi jeszcze dzisiejszy dzień i połowa jutrzejszego...jak nie zeświruję to będzie OKI ;-)

reklama
ja sobie często w senniku sprawdzam, z ciekawości. mąż się ze mnie śmieje, ale on głupi, nie rozumie tych spraw :P. ale ostatnio noc w noc ból głowy + koszmary. jak ta ma wyglądać druga ciąża to ja chyba podziękuję... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry