reklama

wrzesień 2012 ;)

O rajciu poszłam się przespać a tu takie smieszne historie :)
Nagapalma poległa, jak tam kibelek walczysz? :D
Kasia hahahaha no ładnie z tą dziurą, hahah rozbawiłyście mnie dziewczyny

Axa w sklepie sobie poszalejesz, normalnie nie będziesz wiedziała co kupować :D

Co do wizyt zgadzam się, że powinny być częściej, mi teraz przełożyli i dupa blada, stresik lekki, no ale co zrobić, w razie co mogę iść zawsze prywatnie, ale już chyba te 1,5 tyg wytrzymam... chyba :szok:

reklama
Hej Kobietki:)

alebur witamy po dluzszej przerwie i zycze duuuzo zdrowka:)

maluszek a co ponarzekac nam nie wolno:-D

szysza wydaje mi sie, ze to jest najlepsze wyjscie, jak pojdzie po rozum do glowy to sama przyjdzie hihih &&&& za dzisiejsza wizyte daj znac jak poszlo:)

polisia fakt czekanie jest strasznie meczace, ale jak juz zobaczysz Malenstwo na ekranie to wszystko wynagradza takze cierpliwosci:-)

anmika
to pewnie po swiatecznych szalenstwach, nie martw sie teraz Dzidz ma zapas jedzonka:)

cyniczna i wez tu zostaw Dziecko z emkiem na chwile hehe potrafia dom do gory nogami przewrocic;)zdrowka dla Tyciej do wesela wyzdrowieje;)

Ansure w 100% popieram Twojego M. a czy Ty przypadkiem nie mialas juz wypoczywac w domku na L4???

marudka ciesze sie z poprawy zdrowka i samopoczucia:)

Pajkaa oj tak nie ma innej opcji zostajemy w takim skladzie do wrzesnia a pozniej razem z Pociechami bedziemy sie tutaj udzielac:)

stokrotka hehe to znaczy, ze maja racje Ci ktorzy pisza ze w ciazy miewa sie przedziwne sny hihihi

marta moze byc tak ze jeden wynik jest z miesiaczki a drugi z wymiarow Malenstwa, ale te z USG ciagle sie zmieniaja, nie martw sie nawet jak termin Ci sie przesunie nikt Cie nie wygania, nawet sie nie waz nas opuszczac;P

Beacia witamy ponownie:)

Ogolnie widze humorki dzis Wam dopisuja, czyli chyba wiosna w powietrzu az sie zyc chce i od razu jakos weselej hihi

dobry wieczór moje panie. przepraszam, ze sie nie udzielam caly dzien, ale naprawde nie mam jak zasiąść.
a dziś bylyśmy na szczepieniu z Hesią i była mega dzielna, bo tylko się wkurzyła i zmarszczyła brwi na pielęgniarkę, ale generalnie byla bardzo grzeczna i łezka nie poleciała.

a ja przełożyłam sobie wizytę z 27 na poniedzialek, bo boli brzuch.

Tycia śpi od 19ej... śpi... acha, budzi się już 6sty raz, mimo zakroplonego noska... ekstra... A jakie ekstra będzie wesele, jak się rozchoruje. Zła jestem jak osa, a Luby na mnie oczy wytrzeszcza "No, ale co...?" i chce się odpowiedzieć "g...o":wściekła/y: On bedzie się na weselu bawił, ja będę biegać do Tyci. Szlag mnie trafia.

Fasolka, -5:confused2::sorry::-D Mi by nie zaszkodziło:-) I tak się cieszę, że tylko 3kg do przodu...mogło być gorzej. Jestem jednak pewna, że święta nie pozostały obojętne dla mojej wagi :szok::-D Na wszelki wypadek nie będę się ważyć.

Anmika, spokojnie... u mnie też silnej woli brak, za to mnóstwo okazji do zgrzeszenia podjadaniem. Zrzucimy karmiąc cycą hehe

Ostatnia edycja:
Szysza :) dobrze, ze wsio ok :) mamy osobny wątek o wizytach :):) wiec jakby cos relacje tam piszemy ;):)

mnie kochane jutro moze nie byc bo
mam rocznicę ślubu i musze przygotować superowy obiadosek, jakiś słodziutki deserek :D wiec moze mi czasu zabraknac :) na BB :)

Cyniczna kup ten Pulmex baby on jest rewelacyjny a kosztuje grosze:) smarujesz 2xdziennie plecki i klatkę i super katar schodzi... u nas nic tak nie dziala jak pulmex:)

reklama
Kochane...ja Was jutro nadrobię. Miałam dziś totalnie bezsilny i smętny dzień. Chyba to ten stres przed wizytą tak na mnie działa. Nadrobię i podpisuję po wizycie,ale pewnie wieczorem,bo jak bedzie ok ( a zakładam,że tak będzie) to idziemy do knajpy na obiad. Buziaki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry