reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

PAJKAA jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego w dniu rocznicy slubu!!:))

Cyniczna kup ten Pulmex baby on jest rewelacyjny a kosztuje grosze:) smarujesz 2xdziennie plecki i klatkę i super katar schodzi... u nas nic tak nie dziala jak pulmex:)
dokładnie u nas rewelacyjny:)dzieki niemu moje smerfy przesypiają noc a katar ładnie schodzi:)a dodatkowo on jest tez na zapalenie oskrzeli ból gardła czy ogólnie przy kaslzu:))mozna śmiało także na stopy posmarowac gdyż wygrzeje dziecie i tego kataru szybciej sie pozbyć moze :))

poczytać mozna sobie dokłądnie

PULMEX BABY, MAŚĆ 20 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Edit:ciekawostka taka ze mój najstarszy smyku dostał kaszle na święta a ja już syropu prawoślazowego nie miałam bo młodszy wypił wcześniej(też miał bo tu tak kolejno mi zachorowali)no i ja się zaczełam martwić bo 2 dni nie dac nic na kaszle i się pewnie pogorszy:/ale mam ten Pulmex baby i rano jak i wieczorem do spania smarowałam klatkę pierwsiową plecki i stópki no i co?święta skończone a me dziekco ni widu ni słychu po kaszlu no i katarku bo to też miał :)dało się bez jakiego kolwiek syropu :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajeczko i ode mnie życzonka wszystkiego dobrego,zdrowych dzieciaczków i duzo miłosci na kolejne lata z okazji rocznicy.Buziaczki:)

A u nas na szczescie nie pada,ale słonka tez nie ma chyba trzeba szybciej na spacer sie wybrac bo pewnie i tu deszczyk moze zawitac.A moje dziecie jak sie nie przewietrzy to świruje;-)
Miłego dnia laseczki:-):tak:

Pajeczko:
Ślub jest pięknym wydarzeniem,
nie głupotą, lecz marzeniem.
Dziś minęły 4 lata od ślubu, o którym nie słyszał świat.
Dziś w tę jakże piękną noc, gdy księżyc w pełni widnieje na niebie
Tak Jubilaci mówią do siebie:
"Ty kochasz mnie, więc ja kocham Ciebie."
Zrób więc kolację w świetle księżyca,
bo dziś Wasza jest rocznica.
Niech rozkwitnie ona jak kwiat,
niech usłyszy o niej świat.

Ostatnia edycja:
Aha chciałam już wcześniej o tym napisac ale za każdym razme wyleci mi to z głowy:/

Ja mam wizyty co 4 tyg.i szczerze jak dla mnie za długi odstęp :/także 6-8 czy ile to było tygodni przewy od poprzedniej wizyty??to masakra współczuję wam...ja jednak wole byc przebadana szybciej jak i dzieciątko zobaczyć czy wszystko jest ok...

Witam Was :)
Wczoraj mnie nie było bo M miał wolne i mieliśmy trochę załatwień, także nawet nie miałam kiedy Was odwiedzić na BB. Dzis za to pojechała z samego rana na delegacje i wróci dopiero jutro w nocy :(

Pajeczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wytrwałości i dużo miłości na kolejne wspólne lata :)))

Ja też mam wizyty co 4 tygodnie i dla mnie to w sam raz. Jakoś tak strasznie szybko czas mi biegnie w tej ciąży.
W przyszłą środę połówkowe USG i to 3 i 4 d, a w niedzielę wybieram się do Krakowa na to spotkanie Mamo Nadchodzę co kiedyś tu pisałyście. :)))

Mam lekkiego dołka ponieważ dalej nie czuję ruchów dziecka - dwa razy już myślałam, że to to ale to były fałszywe alarmy :(((

Witam Was :)
Wczoraj mnie nie było bo M miał wolne i mieliśmy trochę załatwień, także nawet nie miałam kiedy Was odwiedzić na BB. Dzis za to pojechała z samego rana na delegacje i wróci dopiero jutro w nocy :(

Pajeczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wytrwałości i dużo miłości na kolejne wspólne lata :)))

Ja też mam wizyty co 4 tygodnie i dla mnie to w sam raz. Jakoś tak strasznie szybko czas mi biegnie w tej ciąży.
W przyszłą środę połówkowe USG i to 3 i 4 d, a w niedzielę wybieram się do Krakowa na to spotkanie Mamo Nadchodzę co kiedyś tu pisałyście. :)))

Mam lekkiego dołka ponieważ dalej nie czuję ruchów dziecka - dwa razy już myślałam, że to to ale to były fałszywe alarmy :(((
glowa do gory, ja wczoraj nie czulam nic, a dzis nie moge usiasc, tak swiruje ;-) a ja jestem troszke dalej z ciążą :-)
zazdroszcze Ci bliskosci do Krk, ja tak tesknie za tym miastem, 6 lat mieszkania zrobilo swoje :-)

a tak wogole to witam sie ;-)
dzis koncze pakowanie i w nocy jedziemy na odpoczynek do tesciow, ehhh juz sie nie moge doczekac, mimo iz to pewnie znow bedzie z 9 godzin drogi..... :-)

hop hop :-):-)

Pajkens - wszystkiego najsuperowniejszego z okazji rocznicy ślubu ( która to ??? ) dużo miłości i zdrówka dla Was :)))

:-D:-D:-D
a te które sie wczoraj ze mnie śmiały, chciałąm poinformowac , że porcelana odetkana .... ( zużyłam całego kreta małego - no coments plisssssssssssssss :-D:-D:-D:-D )

A tak wogóle, to zapomniałam powiedzieć, że ja mam kolejne prenatalne w sobotę i zobaczę moją dzidzię :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry