maluszek2012
Fanka BB :)
Pajka no wlasnie wiem,że zawsze mi pisala B i nawet odrazu wystawilam mi zaswiadczenie do pracy,że potwierdza ciaze itd. Wydaje mi sie,żę poprostu trafilo na mnie moze i losowo, bo co zaklad ma do tego? oni sami boja sie żeby kobieta w ciazy pracowala kto pozniej im wyplaci chociazby odszkodowanie, u mnie nie ma mozliwosci pracowac np krocej niz 8 godzin czy na lzejszym stanowisku. Wszyscy mowia,że mam sie nie stresowac... że pewnie to formalnosc zobacza brzuszek i karte ciazy i juz no ale ja sie jakos martwie 
Gorgusia rozumiem Cie bo ja mam teraz to samo... moj wychodzi o 5 i wraca 20/21 ale nie moge byc zla bo po pracy leci na budowe żeby kasy wpadlo,żebysmy wkoncu skonczyli nasze mieszkanko, i tak jak mowisz smutnooo nawet narazie nie myslimy o szkole rodzenia bo nie bedzie kiedy. Ale coz kochana damy rade
ja w chwilach slabosci gadam do synka 
a moj zaczal mnie kopac 18.04 wieczorem i powiem,że dopiero odzywa sie wieczorkami
także pomalu pomalu i dadza nam dopiero popalic 
Gorgusia rozumiem Cie bo ja mam teraz to samo... moj wychodzi o 5 i wraca 20/21 ale nie moge byc zla bo po pracy leci na budowe żeby kasy wpadlo,żebysmy wkoncu skonczyli nasze mieszkanko, i tak jak mowisz smutnooo nawet narazie nie myslimy o szkole rodzenia bo nie bedzie kiedy. Ale coz kochana damy rade
a moj zaczal mnie kopac 18.04 wieczorem i powiem,że dopiero odzywa sie wieczorkami
Ostatnia edycja:
Jakaś kilkunastoletnia dziewczyna wyjechała rowerem nam pod koła, mój A ledwo zahamował
A ona wyjeżdża ze słuchawkami w uszach, nie patrzy, czy coś jedzie
A dzisiaj jak jechaliśmy do rodziców, to kolejny rowerzysta gwałtowny skręt na środku trasy...Czy ci ludzie nie mają wyobraźni?