reklama

wrzesień 2012 ;)

Dzień Dobry Niedzielnie!
ja ratuje sie kawka jak moge, wczoraj byl dizwny dzien. do poludnia upal jakich dawno nie bylo, a potem nagle burze i deszcze...i tak do wieczora. dzis znow swieci slonce....tylko teraz nie wiem czego tu sie spodziewac....
milego dnia!

reklama
Gorgusia moj Maluszek ma czasem dni, że kopie mam wrażenie non stop, a czasem malutko, zauwazyłam, że jak jestem najedzona to milczy :D

Marudka niestety z pozycji rowerzysty czy pieszego samochód porusza się inaczej, teraz wiosna, lato i niestety dużo takich przypadków, oby zawsze konczyly sie na strachu tylko!

Maluszek slubu 3 :) a ogólnie to 11 :)

Patrysia gratuluję kopków! :D

Stokrotka zjedz rano owoc i kefir wypij pomaga! a poza tym śliwki suszone ;) ale mówię Ci kefir czyni cuda! :D

Marta ooo dobre podejście! musisz ładnie wyglądać hihihi

Lotka pogoda taka w kratkę, ale już ciepło, więc to najważniejsze!

Dziewczyny czy Wam też czasem cieknie z piersi?! raju, z jednej co jakiś czas mi kapie, denerwujące to...

Joasiu dziękuję

Polisia u mnie nie ma póki co takich sensacji

Wreszcie dorwałam się do komputera.
Wczoraj dowiedziałam się, że od świąt wypchało mi bardziej baniaka :). Rodzinka mnie poinformowała, bo widzieli mnie wcześniej w święta.
A ja się zastanawiałam czemu poszerzam znów spodnie :)

Dziś jestem nieprzytomna. Nie ma to jak 2 dni mieć imprezę, a dziś idę na 3.
Praktycznie cały czas przez dwa dnia na nogach. Spać mi się chce. Ale fajnie było. Ludziki chwalili moje jedzonko. Wszyscy zadowoleni i o to chodzi.

Ech mam dość, a nogi mam takie spuchnięte, że szok

Idę się szykować na imprezę. Dziś na szczęście jako gość :)

no hej

przepraszam, ze mnie nie ma, ale jestesmy w żałobie.

psy sąsiadów zagryzły naszą Polę. Hesi przyjaciółkę. razem się chowały, bo w tym samym wieku prawie.
no łzy lecą jak grochy.

Fasolka - daj znac. martwię się ;***

272606_10150261095914288_528999287_7351006_8310576_o.jpg

a ja sie dopiero witam, Rodzice byli, bylismy na mega spacerze lasem i w sasiedniej wiosce i potem jeszcze wokol mojej wioski, bylam w szoku, ze Oliwka dala rade tyle km isc, a jak ja wszystko interesowalo
tak sie zastanawiam czy jakbym zniknela to by ktorejs z Was mnie brakowalo bo nikt nie zauwazyl ze mnie pare dni nie bylo

lotka u mnie wczoraj bylo odwrotnie, rano ulewa i burza, w po poludniu piekne slonce i cieplutko, ode mnie do Ciebie pewnie przeszlo
polisia mi nic jak na razie nie cieknie
doti mi dzis w nocy tez brzuch bardziej wylazl, pokaz focie
FutureMummy zagryzly dziewczynke szok (Panie swieć nad Jej Duszyczką), masakra, jak ja dzis bylam z mala na spacerze to przez plot jakichs ludzi tez szczekal ale jeszcze maly pies groznej rasy, bardzo szybko kazalam malej odejsc od tego plotu i mialam strach jak piernik ale jak urosnie to strach bedzie tamtedy chodzic a szkoda bo to piekna droga na spacer

Hallo dziewczyny!!
U nas pół zimno pół ciepło:rofl2:
FutureMammy kondolencje! i jest mi strasznie przykro, ale Martusia tak mnie ubawiła, że rżałam jak koń:-D (Martuś sorki)
Polisia mi jeszcze nic nie leci, ale balony mam takie, że jak by nie były takie ciężkie, to na pewno bym odleciała:szok:

Polisia Ty sie przyzwyczajaj zobaczysz jak zaczniesz karmić :-D mój maż nie raz dostał strzała z mleka z cycka:-D np podczas przytulasek :-Dteraz to jest pikuś bo to tylko siara:-D

Furute wspolczuje ale tak jak Axarai uśmiałam się ztego niedogadania;-)

reklama
Hej, hej:)

Zyje, zyje hehe wrocilam po 2 do domku smiechu co nie miara, to sie Dzidz naskakal:-DA dzis piekna pogoda od rana na dworku najpierw grill u Tesciow teraz zjechalismy do moich Rodzicow na emisje zuzla bo faceci w mojej rodzinie kochajjjja Falubaz hehe

Ayni nie przejmuj sie ze nie znasz plci, ja poki co tez nie znam mysle ze 30 moze sie to zmieni:)

marta oj to masz Mka komplemenciarza:)

martusia nikt nie pytal ale to nie znaczy, ze nikt nie myslal:* dobrze, ze jestes a jak tam zebra nadal doskwieraja??co do streszczenia to oj bedzie ciezko ja z doswiadczenia juz wiem ze jak raz dziennie nie zagladam na bb to pozniej ciezko mi ogarnac:-D

Pajka odprezajacego masazu:-)

Lotka ...jak to czego sloneczka hihih a u nas podobno na weekend ma byc 26 stopni:szok:chyba sie zagotuje na tym weselu:/

polisia mi poki co nie leci ,ale to podobno normalne to siara piersiaczki sie szykuja do produkji mleczka:)

do_ti udanej imprezki, zrelaksuj sie jako gosc tak dla odmiany:)

Future strasznie mi przykro....tule Cie i Hesie mocno...3majcie sie Dziewczyny

Milej niedzieli:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry