reklama

wrzesień 2012 ;)

Ależ się wkurzyłam wczoraj na mężulka - wziął mój laptok z internetem w trasę i pojechał do Wrocławia na cały dzień, a mnie zostawił bez dostępu do neta i forum :(
Wiedziałam, że dużo naskrobiecie i ciężko Was będzie nadrobić.

U mnie cudna pogoda od wczoraj - mam nadzieję, że taka dopisze też w weekend i majówkę bo mój M ma wolne i może byśmy się gdzieś wybrali :)

reklama
a mnie nie było bo nie wiem, dziwnie mi było. padłam po tym znieczuleniu jak już odeszło na godzinkę bo M musiał mnie obudzić potem wszystko i wszyscy mnie drażnili a wczoraj prawie cały dzień płakałam z niewiadomego mi ani nikomu powodu i M kupił mi kwiaty i Magnum w białej czekoladzie :)

tak się cieszyłam, że już czuję moje małe, a tu nic, po północy ledwo ledwo poczułam. nie wiem, pewnie panikuję, ale czy Wy też tak miałyście?

Pajka nie daj się zdrówka dla Ciebie i synka :)
demetrios musisz mieć swojego osobnego lapka ;)

Kasieq całe szczęście,że ja już mam prawko 4 lata :) to koleżanka nie zdała... a co do ochoty to wiesz i tak zle i tak nie dobrze tak mysle... w szoku jestem,że w ciąży mozna miec wiecznie ochote?!! ale niby przy chłopcach w ciąży ma sie wiekszą ochote może jest ktos z dziewczyn kto to potwierdzi :)
Ciekawa teoria z tą większą ochotą przy chłopcu:-). Może w takim razie nosze w brzuszku dziewczynkę bo jak pamiętam to w tamtej ciąży miałam większa ochotę a teraz to tak jakoś...

Marta ja raz czuję małego raz nie, czasem kopie mocno czasem słabo, także wydaje mi się to normalne. Nie panikuj więc na zapas - zobaczysz niedługo kukśance będą takie mocne, że będziemy marzyły o chwili bez kopniaków ;)))

Co do laptopa to właśnie wziął mój bo mniejszy i wygodniejszy i modem do internetu, wiec zostałam odcięta od wirtualnej rzeczywistości :)

Ja noszę chłopca, a z ochotą u mnie kiepsko...

Martusia nie dawaj za wygraną. Mają być kwiaty i koniec!!! Smacznego - zrobiłaś mi jeszcze większego smaka na tą galaretkę ;)

Asiu no to życzę dobrej zabawy, tylko nie przemęcz się wcześniej wypakowywaniem, bo nie będziesz miała czasu tańcować i szaleć ;). Trzymamy razem z dzidzią kciuki za Twoją wizytę &&&

Cyniczna no ja nie wiem czemu, ale pewnie następnym razem będzie aż za bardzo wysmarowany :) Ja dużo faktycznie się przemieszczam i chodzę. Może dlatego czuję tylko trochę ruchy dzidzi :).
A do wizyty jeszcze całe 2 tygodnie :/

Gorgusia jasne, że tak - kawałek dla mnie :D

Kasieczek no to zdrowa baba rośnie. Ada ładne imię - gratuluję i chwal się ile tylko możesz. A za 2 miesiące może dzidzia nie skopie aż tak mocno mamusi ;)

Pajka skonsultuję na wizycie za 2 tygodnie, a dziś poszłam zrobić wyniki moczu. Chociaż wczoraj prawie cały dzień miałam lekkie skurcze w okolicach krocza i dziś też są więc nie wiem czy nie zadzwonię. Tylko, że muszę czekać do poniedziałku z wynikami ;)

Fasolka jak nie masz sił to nie rób nic. Przyjdą - posprzatają. A co do Twojego nastroju - hormony, hormony. Mój M mi na nerwy działa nawet jak nie jestem w ciąży :)

Maluszek no nieźle, biedny ten Twój chłop :). U mnie ochota = brak ochoty.

Moje drugie śniadanie - niestety literka D została zjedzona :D

To nie tak ze ne mam siły poprostu nie moge mam lezec i tylko do toalety wstawac:crazy: i z tego ten humor i nerwy bo dobija mnie to lezenie:eek:

Kasieq herbatkę z pokrzywy znaczy się ;)
lekarz kazał mi zakupić Cyklo 3 ford - tablety ziołowe i łykać 2 wieczorem.
Kolejne tablety :(

Ansure do szybkiego zobaczenia ;)

Maluszek nie wiem jak tam Twoja teoria, ale ja przy dziewczynce nie mam ochoty wcale ;) Biedny mój M wyposzczony :D

Demetrios odpoczęłaś sobie od komputera. Siedzenie przy nim nie jest takie zdrowe ;)
My mamy na szczęście 2 i 3 malutki :).

Marta kwiaty i magnum - szczęściara :)

Fasolka jak mus to mus. Dla dobra dzidzi. Musisz zająć czymś główkę i rączki ;)

Do_ti tak:) herbatkę, polecam z cytryną bo sama smakuje jak trawa:/ blee no i wit.C pomaga wchłaniać żelazo:) Ja też nie lubię prochów łykać wolę naturalne składniki. Jak to dobrze mieć mamę pielęgniarkę która dodatkowo jest naturoterapeutką i się zna:) Dobrze że przynajmniej ziołowe dostałaś:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry