• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witajcie, dziś i u mnie jakiś taki delikatny dołek.
Jestem głodna...chcę arbuza, melona, ananasa, chcę zjeść chinola... o Boże.

Jutro będę Was nadrabiać dokładnie, bo dziś coś mi nie idzie jak trzeba.

Palemko- cieszę się,że z Nataszką w porządku. Z Twoją szyjeczką też będzie ok- będzie miała wparcie i dotrzymacie do 40tyg. Buziak!

reklama
marusia1605 moj nick byl utworzony z myślą o córce.. bo mysle nad Emilką lub Liwią.. na dzien dziisiejszy ale ciągle jeszcze sie nie zdecydowałam:-(
dziekuje za gratki :-)

Ja juz po wizycie. Znow wyszlo, ze wszystko jest wporzadku, zadnych nieprawidlowosci nie widac. pani doktor potwierdzila tylko, ze te bole moga byc przez moje skrzywienie kregoslupa i tyle. Dzidzia rosnie zdrowo, bardzo ruchliwa, pieeeekna taaaka.Najwazniejsze, ze nie boli a ja z moja Aluska moglam wyszalec sie na basenie. Serio, ale czulam sie troche jak boja:-D:-D:-D, ale nie sciagnelo mnie brzuszysko na dno:-D:-D:-D Powoli uciekam spacku, a wam dziewczynki zycze kolorowych snow papapa

no nie wierze ja dzis pierwsza :)

a wszystko dlatego ze mam cudownych sasiadow ktorzy od 6 rano trzaskaja drzwiami od mieszkania i od windy a moje drzwi sa na przeciw drzwi od windy wiec ZNOWU zostalam obudzona i mam zly humor i co z tego ze spalam 7h. :wściekła/y: wynudzilam sie tylko wczoraj na tych urodzinach ale pozniej ogladalismy filmik z usg u mamy bo nasz lapek nie odtwarza takiego formatu :-(. nie wiem co mam dzis robic bo cos czuje ze sie nie dogadam z M, a mielismy jechac do Multimedialnego Parku Fontann i w ogole mialo byc dzisiaj cudownie ale chyba nie bedzie...

buziaki dla Was :*

No to ja sie witam druga :-)
Dopilam kawe, zamowilam hurtowo zakupy na Allegro dla Maciusia, no i moge znikac na spacer z Tomim. Dzis sliczne slonko, chociaz dosc zimno, ale damy rade :-) no a jutro ma znow padac :-(

Milego dnia!!

Witam w poniedziałek :).
Oj ja miałam weekend ze zmianą nastrojów. W sobotę byłam wyjątkowo zdołowana i płaczliwa. Pomogły zakupy w mothercare (przeceny 50%).W niedzielę zakupy ogrodnicze - kupiliśmy 3 magnolie i pnącą różę.
M się stara. Dzisiaj mamy kolejne zajęcia w szkole rodzenia.

Mojej mamie zdechł w czwartek piesek, którego wychowała od małego -Barry, labrador. Przeżył 15 lat.Dopiero wczoraj była zdolna porozmawiać ze mną przez telefon. Obie płakałyśmy.Ech...I teraz kręci mi się łza w oku.Taki był to mądry piesek.

Nic mi się nie chce :o.

monaliza - cieszę się, że wsio OKI
marta - a może jednak będzie miło :) &

ansure przykro mi z powodu pieska

marta mój mąż powiedziałby że macie przestać sie foczyć:-D bo szkoda na to czasu lepiej sie pogodzić i spędzić milo dzień

Ja dzisiaj rano wstałam i pojechalam na badania mialam zrobic obciązenie glukoza ale nie wiedzialam że trzeba do laboratorium przyjść z własna glukoza no i nic z tego dzisiaj nie wyszlo bo o siódmej apteka zamknieta a krew pobieraja tylko do 8.30 bo mieszkam na wsi. Niestety w środe musze iść jeszcze raz:wściekła/y:

Marta nie martw się - mój M pracuje całe dnie wpada do domu zmęczony i praktycznie pada spać, a ja przez tą bolącą nerkę jestem uwięziona w domu - już mam dosyć a to dopiero tydzień życia z bólem coś okropnego ja w tamtym roku też nie doszłam na fontanny :( najgorsze jest to że tak mnie boli jak chodzę że nie dam rady nawet pójść do sklepu czy apteki....yhhh nie mówiąc o rozrywkach i przyjemnościach a byłam taaakaaa aktywna. Zazdroszczę wszystkim kobietkom które mogą tak po prostu gdzieś pójść yhh ale cóż pocieszam sie że jeszcze kilka miesięcy :P choć nie wiem ile wytrzymam i czy nie lepiej jednak zdecydować sie na ten cewnik i żyć te parę miesięcy normalnie bez bólu ...

Lotka - masz jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę ? - daj link - ja też skupie sie na zakupach przez internet bo niestety nie dojdę :(
Ansure - współczuje psiaka - wiem jak jest miałam takiego co żył 18 lat i z którym wychowałam sie a teraz mam Bubę którą karmiłam ze strzykawki i choć wredna i czasem głupkowata to moja ukochana taka córka :P
- wiesz co coś nie tak było z tym weekendem ja też miałam huśtawkę nastrojów

reklama
Witam dziewczynki:-):-):-) ja juz po prenatalnych mega szczesliwa ,opis wiecie gdzie:tak:.

Ansure piesio na drugiej stronie teczy ,szkoda my mamy labladorke i to jest członek naszej rodziny (kolejne dziecko nasze) wiec wyborazam sobie co czujecie tulam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry