• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej jo:)
A ja dzis kolo poludnia mialam problemy z napisaniem posta nie wiem co ten moj laptop szaleje i tylko na tym watku ale juz sie unormowal:-D
:-DMy juz po obiadku i kawusi z szarlotka kawaleczek przesylam kazdej z osobna:)teraz sjesta M chrapie kolo mnie jak bak hehe

anmika
oby tych klotni o byle co bylo jak najmniej i juz sie pogodzcie bo to jest najlepsze:-)

marudka dobry nick hehe nie marudz Kochana wazne ze z Dzieciaczkiem oki damy sobie rade z tymi dolegliwosciami jeszcze troszke przed nami;)

Zanetka &&& za egzaminy i za obrone:)

Palemko gratki wizyty i ze Nataszka pozostala Nataszka:)powodzenia z szyjka zaloza Ci to "cos" i bedzie dobrze wazne ze pozytywnie jestes nastawiona:*tygodnie ciazy liczymy wg miesiaczki bo wg usg co wizyte moga wychodzic inne bo one sa mierzone wg tego jak Maluszek rosnie tak mnie kolezanki bynajmniej uswiadamialy;)

Merlin dzieki i wzajemnie i bez doleczkow prosze chyba ze takich na twarzy od usmiechania:)

martusia ciesze sie ze imprezka udana:)ja tez na oczepinach juz siedzialam i tak dlugo wytrzymalas ja bylam do 4 tej:)

Zmykam polezec z Mkiem spokojnej niedzieli:*

Lotka wpraszaj się ;) Bać się? A czego???
Dwa kliknięcia mówisz, pewnie jakieś czary mary :)))))))))

Weronika dobre z tą szkołą rodzenia :D

Anmika a niech się przyzwyczaja Twoja kruszynka do różnych smaków ;) To możemy sobie podać ręce, bo dwie mamy niedzielę do d..y. Mnie wczoraj M wkurzył i się nie odzywam. Zawsze jestem ta zła i gorsza.

Patrysia częstujęęę ;)

Pajka dawaj radę silna kobito ;) a jak nie możesz to weź moją :)

Fasolka a tam wstyd się przyznać.. Takiej galaretki to można pochłonąć masę. Pogoda śpiąca.

Asiu odbijemy sobie jak przestaniemy karmić :D Szarlotka pychotka. Ja póki co zadowalam się kisielem, przez mój pobolewający żołąd ;)

Marta boczek z bitą śmietaną. Ja nie mogę. Jak mój je słodką bułkę z szynką to mi już niedobrze.
Nie da się nie kłócić jak my jesteśmy z różnych planet. Czasem trzeba się pokłócić.

Emilka witamy. Gratuluję córeczki.

Loonka zasuwa, że hej ;) Wstydliwe te Twoje dzieciątko ;)

Marudka oj Marudka, Marudka, co za pech. Drogo Cię będzie kosztować ta woda, mnie drogo kosztowała kawa, którą sobie wylałam na klawiaturę. Całe 1000zł ;/ Ale i tak niczego mnie to nie nauczyło. Dalej spijam przy kompie :)

Zanetko pisz, zdawaj egzaminy... Moja niunia uruchamia się po południu.

Palemko to dobrze, że wszystko ok i zakładaj sobie to coś ;)

Merlin to zakopmy te nasze dołki i dołeczki

Martusia pozazdrościć tego jedzonka, wygibasów i całej imprezy. teraz odpoczywaj.

martusia super, że się dobrze bawiłaś i że już się dobrze czujesz.
Niestety my oboje uparci więc kłótnia dalej trwa, a raczej cisza. Bo my jak się "pogryziemy" to milczymy, a mój M potrafi tak nawet kilka dni. Oj jest uparciuch!!!! Ja bym nieraz odpuściła, ale czemu ciągle ja?
Pogoda do kitu, zimno i pochmurno, więc siedzimy w domu. M przed kompem, a my ze Starszakiem po kolei wszystkie gry opracowujemy. Nie lubię takich niedziel, mnie zaraz gdzieś nosi.
Miłej niedzieli i odpoczynku Wam życzę dziewczyny!

Lotka wpraszaj się ;) Bać się? A czego???
Dwa kliknięcia mówisz, pewnie jakieś czary mary :)))))))))

Weronika dobre z tą szkołą rodzenia :D

Anmika a niech się przyzwyczaja Twoja kruszynka do różnych smaków ;) To możemy sobie podać ręce, bo dwie mamy niedzielę do d..y. Mnie wczoraj M wkurzył i się nie odzywam. Zawsze jestem ta zła i gorsza.

Patrysia częstujęęę ;)

Pajka dawaj radę silna kobito ;) a jak nie możesz to weź moją :)

Fasolka a tam wstyd się przyznać.. Takiej galaretki to można pochłonąć masę. Pogoda śpiąca.

Asiu odbijemy sobie jak przestaniemy karmić :D Szarlotka pychotka. Ja póki co zadowalam się kisielem, przez mój pobolewający żołąd ;)

Marta boczek z bitą śmietaną. Ja nie mogę. Jak mój je słodką bułkę z szynką to mi już niedobrze.
Nie da się nie kłócić jak my jesteśmy z różnych planet. Czasem trzeba się pokłócić.

Emilka witamy. Gratuluję córeczki.

Loonka zasuwa, że hej ;) Wstydliwe te Twoje dzieciątko ;)

Marudka oj Marudka, Marudka, co za pech. Drogo Cię będzie kosztować ta woda, mnie drogo kosztowała kawa, którą sobie wylałam na klawiaturę. Całe 1000zł ;/ Ale i tak niczego mnie to nie nauczyło. Dalej spijam przy kompie :)

Zanetko pisz, zdawaj egzaminy... Moja niunia uruchamia się po południu.

Palemko to dobrze, że wszystko ok i zakładaj sobie to coś ;)

Merlin to zakopmy te nasze dołki i dołeczki

Martusia pozazdrościć tego jedzonka, wygibasów i całej imprezy. teraz odpoczywaj.
bać sie bać, bo ja słodyczożerca ;-) haha

dziewczyny ja mam dzisiaj doliny wiec nie popisze:( nie bede Wam smęciła:(
smęć do woli jeśli masz ochotę i CI to moze ulzyc :-)

no hej, nie nadrobiłam was, bo ganiam ciągle. już nie daje rady. brzuch ciązy, płuca nie działają jak powinny, a do tego zrobiłam sobie dziś włosy, ale nieco inny odcień niż zwykle wrrrrrrrrrrrrrrrrr nie podoba mi sie....

wczoraj bylam na avengers w kinie... masakra jak się zle czułam. moj mąż bardzo zadowolony, ale ja nie...nie moglam oddychać.
no i pozniej się rozchorowałam. dzisiaj już lepiej, ale generalnie opadam z sił. jutro jadę do lekarza, ciekawe co mi powie. wizyta coprawda macana tylko, ale może coś poradzi na moj spadek formy.

dziś poszłam z małą w wozku na dwór, zeby nie biegac za nia, i po 10 minutach wróciłam dysząc na całego.
Boże dlaczego nikt nie może znaleźć od czego zaostrzyła mi się ta astma......tyle lat mialam spokój.... szok.

hej dziewczyny :)

ja tylko na chwilke jestem padnieta, brzuch mi ciazy strasznie i maly zaczyna dokazywac (chyba ze to znow jelita nie umiem tego odroznic niestety...:()

buziaki dla kazdej i milej niedzieli :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry