Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My juz po obiadku i kawusi z szarlotka kawaleczek przesylam kazdej z osobnabać sie bać, bo ja słodyczożerca ;-) hahaLotka wpraszaj sięBać się? A czego???
Dwa kliknięcia mówisz, pewnie jakieś czary mary))))))))
Weronika dobre z tą szkołą rodzenia
Anmika a niech się przyzwyczaja Twoja kruszynka do różnych smakówTo możemy sobie podać ręce, bo dwie mamy niedzielę do d..y. Mnie wczoraj M wkurzył i się nie odzywam. Zawsze jestem ta zła i gorsza.
Patrysia częstujęęę
Pajka dawaj radę silna kobitoa jak nie możesz to weź moją
Fasolka a tam wstyd się przyznać.. Takiej galaretki to można pochłonąć masę. Pogoda śpiąca.
Asiu odbijemy sobie jak przestaniemy karmićSzarlotka pychotka. Ja póki co zadowalam się kisielem, przez mój pobolewający żołąd
Marta boczek z bitą śmietaną. Ja nie mogę. Jak mój je słodką bułkę z szynką to mi już niedobrze.
Nie da się nie kłócić jak my jesteśmy z różnych planet. Czasem trzeba się pokłócić.
Emilka witamy. Gratuluję córeczki.
Loonka zasuwa, że hejWstydliwe te Twoje dzieciątko
Marudka oj Marudka, Marudka, co za pech. Drogo Cię będzie kosztować ta woda, mnie drogo kosztowała kawa, którą sobie wylałam na klawiaturę. Całe 1000zł ;/ Ale i tak niczego mnie to nie nauczyło. Dalej spijam przy kompie
Zanetko pisz, zdawaj egzaminy... Moja niunia uruchamia się po południu.
Palemko to dobrze, że wszystko ok i zakładaj sobie to coś
Merlin to zakopmy te nasze dołki i dołeczki
Martusia pozazdrościć tego jedzonka, wygibasów i całej imprezy. teraz odpoczywaj.
smęć do woli jeśli masz ochotę i CI to moze ulzyc :-)dziewczyny ja mam dzisiaj doliny wiec nie popiszenie bede Wam smęciła