reklama

wrzesień 2012 ;)

hej ho :)

my dopiero od tesciow wrocilismy, obzarta jestem jak bak choc nie powinnam ale oni to by trzy pulki wojska wykarmili gdyby mogli no i kompot wisniowy taty to niebo w gebie mniam :) no i byla bratowa mojego M ale wkurza mnie ta dziewczyna...

Joasiu no zepsuty jest. nie wiem jak to zrobilam ale chyba musialam trafic w sprezyne w materacu bo boli skora jak zginam reke itp, to jest jedyne wytlumaczenie.
Pajka teraz musze znowu upiec ciasto z truskawami bo mi M w brzuchu dziure wierci kiedy i kiedy. i widzisz co narobilas tymi przepisami? :P
martusia milego grilla i nie forsuj sie bardzo.
monaliza hehe dobre z konspiracja :)

ale maly szalal w nocy, tak sie rozpychal ze az mi brzuch skakal i nie dal spac. a teraz cicho siedzi, ech co za dziecko :P. i jutro wizyta, troche sie boje...

reklama
Martusia to piec:) szybciutko się robi mnie się juz ślinka zrobiła, ale muszę poczekać do środy :Dbo we wtorek glukoza:-)

Kochane mnie bedzie jutro mało bo jadę do mamy u niej nocuję a tam kiepski dostęp do kompa:*

Witajcie :)
Widzę,że weekend minął pod znakiem grilla i ciasta rabarbarowego Pajki :D
Ja jutro to ciacho z truskawkami planuję zrobić. Jest przepyszne.
Mi weekend minął spokojnie. Wczoraj mamuśkę na lotnisko odwieźliśmy i Mały chyba wiedział,że babcia wyjeżdza, bo ciągle ją po rękach kopał, a mama cała dumna siedziała z rączkami przyklejonymi do mojego brzucha :-D
Dziś była mała posiadówka u mojej siostry, ale mnie już od tego siedzenia mocno kość ogonowa boli...oj dokucza mi.

Dzięki Pajce się zmobilizowałam i jutro się na pedicure umawiam. Troszkę przyjemności nie zaszkodzi :cool2:
Oj dziewczyny... coraz ciężej mi. Chodzę i stękam, leże i stękam, bo cięzko mi się obrócić... też tak macie? ;)

A ja wieczornie sie witam:)
Dzis polowe dnia przespalam, az wstyd:Pale taki u nas niby cieply niby zimny wiec jak sie po obiadku polozylam tak lezalam pol dnia:P
Mielismy sie wybrac do kina wieczorem ale wybralismy ogladanie zuzla w tv hehe tak sie sklada ze oboje bardzo lubimy ten sport:D

martusia no to super a takich gosci to tylko zapraszac, ktorzy po sobie sprzataja:-)

Pajka dobrze, ze mi o tej glukozie przypomnialas ja dzisiaj pol blachy drozdzowego wciagnelam a mialam jutro jechac na glukoze to jutro post a pojade we wtorek lub w srode przy okazji usg bo to w jednej placowce:P udanego wypadu do Mamy:)

gorgusia ze mnie tez sie M smieje ze juz stekam a co bedzie za m-c jak bede w 28 tc jak Ty teraz strach myslec:-D

Dobrej nocki Brzuchatki me:*

gorgusia oj mi tez juz ciezko a dzis po tym siedzeniu na krzeselku na grillu kregoslup peka, a co to bedzie za 3 m-ce heh

jutro m w domu, jedziemy na lumpy, musze go troszke ubrac bo ma wszystko podarte, a jak ja mu ostatnio sama kupilam to bylo za male, buziole

Witajcie:)
dzisiaj leniwie, długie spanie, atak na czereśnie, bujanie na huśtawce i same przyjemności :) Trzeba odpocząć przed kolejnym pracowitym tygodniem:)
Jutro badania, krew, mocz bleeeeeee a we środe wizyta u lekarza :)
Mała się wierci, często ją czuję ale strasznie mnie to cieszy! :D

Dobranoc brzuchale:)

reklama
ja się witam na chwileczke
bo jeszcze w domciu jestem...
ide umyć wlosy i wysusze i zbieram się do mamci :) a jak mi się nie chce jechać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry