Witam w poniedziałek.
Dzisiaj kończę 26 TC..oj leci ten czas leci.
*martusia* - z tego co widzę to jesteś w 23TC, ja nie pamiętam abym w 23TC czuła dużą aktywność Malutkiej, z tego co wiem ruchy powinno się liczyć od 28 TC , rygor liczenia dotyczy ciąż z problemami; jeżeli jest OKI to wystarczy wiedzieć, że skarb się odzywa od czasu do czasu

TEGO NAM ŻYCZĘ
no i jak pisze
Pajkaa..to zależy od lekarza
Moja Amelcia lubi godzinny wczesnoranne 3-4..dzisiaj tak mnie "skopała", że się obudziałam i nie moglam zasnąć. Teraz,tj ca 9 od czasu do czasu czuję delikatne puknięcia. Zaczęła bardziej reagować na dotyk, z czego ubaw ma Tatuś...
Chcę się dzisiaj umówić na to USG 3D/4D - tak na przyszły tydzień. Jednak nie wytrzymam czekając do 29.06 na wizytę!
Byłam na targach Mother&Baby - pocieszam mamusie, które nie były - wiele rzeczy można kupić w innych sklepach i to w podobnej jakości za podobne ceny - np.kupiłam ręczniczek Canpolu za 35 PLN, widziałam w Świecie Dziecka śliczne ręczniczki w podobnej cenie.
Co do jakiś prezentów - nie miałam szczęścia

, załapaliśmy się na darmowy smoczek i buteleczkę, próbki wkładek laktacyjnych, próbki kosmetyków.
Najbardziej cieszymy się z rabatu na fotelik samochodowy dopasowany do naszego wózka + torba do wózka. Dzisiaj mamy sfinalizować zamówienie. Zaoszczędziliśmy czas na szukanie tego sklepu i głowienie się nad fotelikiem.
A...kupiłam wkładki laktacyjne i majtki poporodowe - ale na allegro kupi się nawet taniej (i tak muszę dokupić i wkladki i majteczki)
Plusem targów były różne warsztaty - jeszcze raz popatrzyliśmy na mycie maleństwa ..a i moj M-ek dostał płytkę na temat pielęgnaci noworodka Aventu.
Było też dostępne USG 3D/4D - ale w sobotę mieli jakąś awarię i się nie załapaliśmy,a w niedzielę nas nie było. Chodź koleżanka napisała, że nie mam co żałować bo sprzęt kiepski.
Mimo,że dostaliśmy smoczek..to kupiłam Amelci jeszcze dodatkowe..Mój M się wkurzył na mnie, że chcę dziecko uzależnić od smoczka. No najwyżej ich nie użyję.
No i kupiłam szczoteczkę z naturalnego włosia - i chyba błąd..
co o tym sądzicie? Chyba lepiej utrzymać w czystości szczoteczkę ze sztucznego włosia?