reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
WITAM:)

Dopiero dzisiaj mam czas aby zajrzeć do was:)

Niedziela zakupy w Auchanie a potem goście...
Wczoraj do rodziców jechaliśmy i po aparat...

Zmęczona jestem tymi dniami ze od dzisiaj rano tak jakoś słabo mi...

Pozdrawiam:)

czesc moje drogie ciężaróweczki,:-) na lekarskim forum naszym wkleiłam fotkę Natki, wiec jeśli ktoś chce to tam można moją małą zobaczyć,zdjecie trochę rozmazane-wiadomo. Teraz chodzimy z Tomem i wymądrzamy si,ę do kogo NAcia jest podobna :-D:-D hehe, a co u mnie, to tam napisałm, ale tu tez mogę :tak: Mamy juz pierwszy kilogram :szok::-D:tak:, znaczy małą ma a u mnie - macica oczywiscie twarda, za twarda no i przeszlismy z pół Fenoterolu na cał a tabletkę - czuje się po nim okropnie, aż się rano pobuczałam, ale wszystko dla małej. Musimy wytrzymac jeszcze 10 tygodni razem :tak:;-)

czesc dziewczynki!
od wczoraj znow mam te bole podbrzusza, dzis rano wstalam z nadzieja , ze bedzie lepiej ale zadnych zmian nie widze...W sobote bylam u gina i zapewniala mnie, ze wszystko jest naprawde w porzadku, wiec musze to przeczekac. Zaraz biore nospe i magnez, ale te bole naprawde mnie juz mecza. Nie wiem czy naprawde moge to wszystko zwalac tylko na ten kregoslup, bo dzis to tylko dol brzucha mi sie daje we znaki bez udzialu plecow. Ach sama nie wiem..

Ja dziś dopiero byłam na tej glukozie - zasnęłam na korytarzu czekając te 2 h ;D i ogólnie czuje się słabo .. miałam kupić firanki zasłonki i zapomniałam z tej senności tylko kupiłam obrożę przeciw kleszczom mojemu pierwszemu dziecku - suczce Bubie co skończy bydlak jeden rok we wrześniu (waży 30kg a to dopiero rok !!!) no i wydałam na nią 70zł a za tyle to miałam kupić fajne firanki no nic ... Wizyta u gina jutro..
weronkazzz - marsze do metra - to całkiem ekstremalny sport uważam za jedno z lepszych ćwiczeń sprawnościowych w godzinach szczytu ;)
monaliza, fasolka35 - a może to się bierze z napiec jakiś sytuacji, stresu ..może spróbujcie włączyć jakąś relaksującą muzykę i wyłączyć się w aromacie jakiś świeczek - mi ostatnio pomogło to na doła ;P jestem fanką spa i masaży i kocham ten klimat który jest w tych salonach

witajcie dziewuszki po dłuuugasnej przerwie!!! nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta oprócz fasolci -dziękuję Ci kochana że o mnie nie zapomniałaś:))))
postaram si ebywać czesciej:) twardnieniami brzucha takimi krotkimi ponoc nie ma si eco martwic bo macica rosnie w mega tempie i moze byc od niej , no ale u mnie twardnienie zwiazane z nerkami .ale jak na chwilke sie zrobi kamien to sie klade jak dluzej to biore nospe i przechodzi.
Monaliza qrcze wiesz co u mnie własnei od takich bóli podbrzusza zaczeły sie infekcje nerek , ale jak ginka mowila ze wsio ok to pewno tak jest i moze poprostu si etam wsio rozciaga i dlatego masz takie bole, a bierzesz nospe?? ponoc jak po nospie przechodzi to wsio oki a jak nie to cosik nie tak ,ale musi byc wsio ok jak w sobote mialas wizytke:)

Własnie wrocilam z miasta, byłam zawiesc tesciowa do lekarza, przy okazji odwiedzilam lumpa nigdy wczesniej tam nie bylam i o dziwooo znalazlam ciuszki dla małego, alez sie ucieszylam:-D:-D gdybym miala wiecej kasy to bym wykupila prawie wszystko noo jak nowki :-D:-D pozniej zamieszcze fotki z zakupow. A teraz biore sie za porzadki mimo tego,że mam leniaaaaa ale trzeba troszke ogarnac:-D ta pogoda dzis dobijajaca cała noc lalo i nadal pada

Joasia nie martw sie najwazniejsze,że mała sie rusza:-) nie musi non toper fikac:-) dzis masz wizyte wiec super wszystkiego sie dowiesz i bedziesz spokojniejsza:*:*
Pajka mi sie dzis snil ksiadz:/ po jaka cholere??? do kosciola chyba mam sie wybrac...heh czekamy tu na Ciebie o 15stej:*
Palemka te tygodnie zleca raz dwa takze 3majcie sie razem:* &&&&&&
Fasolka moze tak byc,że od tego bo ja nie mam problemow z brzusiem, nie twardnieje mi ale wlasnie jak mam zaparcia to zawsze mam inny brzus,cieżko mi mam wrazenie,że pobolewa ale jak sie zalatwie wkoncu to jak ręka odjął

A ja ostatnio nie moge spac na lewym boku(moja ulubiona pozycja) bo maly daje znac o sobie chyba mu tak nie wygodnie wiec non toper od tyg praktycznie zasypiam na prawym boku az sama jestem zdziwniona,że tak mi lepiej:-D:-Da wczesniej za nic na prawej str nie zasnelam:-D

Merlin ja wlasciwie to teraz zadnych stresow nie mam, pelen luzik a i tak te bole..
Maja16 wlasnie ja tez myslalam, ze to nerki ale w moczu nic nie wychodzi. Nospa nie pomaga, paracetamol tez, te bole to takie troche skurczowe- bolo, boli, boli i puszcza na chwile. Zdycham

reklama
ale w moczu może nic nie wyjść a i tak mogą być nerki .. ja tak miałam jak miałam ucisk macicy na nerkę - nerka bez kamienia, piasku a mocz bez bakterii a ból kosmiczny - byłam aż z tym w szpitalu na usg nerki dopiero wyszło ze mocz sie zatrzymuje w nerce i ta niewydolność doprowadza do bólu. Nie chce straszyć bo mi przeszło trzeba pic często wodę w małych ilościach ale 2 litry dziennie i mi sie synek przewrócił i ucisk miną.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry