Własnie wrocilam z miasta, byłam zawiesc tesciowa do lekarza, przy okazji odwiedzilam lumpa nigdy wczesniej tam nie bylam i o dziwooo znalazlam ciuszki dla małego, alez sie ucieszylam

gdybym miala wiecej kasy to bym wykupila prawie wszystko noo jak nowki

pozniej zamieszcze fotki z zakupow. A teraz biore sie za porzadki mimo tego,że mam leniaaaaa ale trzeba troszke ogarnac

ta pogoda dzis dobijajaca cała noc lalo i nadal pada
Joasia nie martw sie najwazniejsze,że mała sie rusza:-) nie musi non toper fikac:-) dzis masz wizyte wiec super wszystkiego sie dowiesz i bedziesz spokojniejsza:*:*
Pajka mi sie dzis snil ksiadz:/ po jaka cholere??? do kosciola chyba mam sie wybrac...heh czekamy tu na Ciebie o 15stej:*
Palemka te tygodnie zleca raz dwa takze 3majcie sie razem:* &&&&&&
Fasolka moze tak byc,że od tego bo ja nie mam problemow z brzusiem, nie twardnieje mi ale wlasnie jak mam zaparcia to zawsze mam inny brzus,cieżko mi mam wrazenie,że pobolewa ale jak sie zalatwie wkoncu to jak ręka odjął
A ja ostatnio nie moge spac na lewym boku(moja ulubiona pozycja) bo maly daje znac o sobie chyba mu tak nie wygodnie wiec non toper od tyg praktycznie zasypiam na prawym boku az sama jestem zdziwniona,że tak mi lepiej

a wczesniej za nic na prawej str nie zasnelam