Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
doti to ja Ci poprawie tym mlotkiem zaraz fasolce chcesz byc nastepna maybebaby??
co do przedszkola to wg mnie jest zdecydowanie za drogie, ja place ponad 400zl za panstwowe, niania w miesice kosztuje od 550zl wzwyz, na wsi mniej, ale majac np. 2 dzieci, jedno u niani, drugie w przedszkolu to juz sie przestaje kalkulowac pracowanie, jak ktos zarabia najnizsza
Malenstwo ja jak dotad w ciazy ze słodyczy najbardziej schabowyale teraz jak mam zabronione to mi sie słodyczy zachciewa
![]()
Martusia u mnie wszędzie w okolicy nianie też biorą po 8 - 10 zł na godzinę a dniówka wychodzi 80zł więc miesięcznie ok 1600złryba to gdzie Ty mieszkasz?? ja podalam ceny niań z najblizszego miasta z ktorego pochodze ceny ksztaltuja sie od 550 do maks 800zł, maks jaki można dostać to 5zł na godzine ale to rzadkosc, ja mialam 5,50zł na godzine w ostatniej pracy, ale pracowalam okolo 30godzin tygodniowo, ale ja jestem po studiach pedagogicznych, a tak to norma 600zł około; ja szukam niani na lipiec we wiosce i nie mam zamiaru wydac na nianie wiecej niz za przedszkole, jutro przychodzi nastepna kandydatka
fasolka takie to juz przewrotne kobiety sa heh, no i 1-1 mecz sie skonczyl