reklama

wrzesień 2012 ;)

Martusia zgadzam się z tym co napisałaś:)

Fasolko zgadzam się, nawet ten 1000 zł się przyda:tak:

Gorgsusiu oj ja nawet ma mecz Zagłębia bym nie pojechala.... czy Ruchu ChorZów np... tutaj z naszej okolicy... niestety sa kibice i pseudokibice:( chyba tak smao jak lekarze i pseudolekarze...

reklama
gorgusia masz rację poprawić lub dać sobie spokój.

skąd taki pomysł mi przyszedł nie mam pojęcia.
może głupota młodości.

jak tam się czujecie dziś??
ja na 15 praca. zastępuje szefa. :*
buziaki. milego dnia

ja ograniczam slodkie i juz dzisiaj mnie nosi :-Dpalaszuję szawki w poszukiwaniu czegoś słodkiego :-Dznalazlam dwa kisiele Slodka chwila :-p

ja ograniczam slodkie i juz dzisiaj mnie nosi :-Dpalaszuję szawki w poszukiwaniu czegoś słodkiego :-Dznalazlam dwa kisiele Slodka chwila :-p

A ja dzis od poczatku histori cukrzycowej mam takiego smaka na jakies ciacho z bita smietana:baffled:

Moja Dorota poszła do biblioteki dzis zdałam sie na nia ciekawe co do czytania mi przyniesie :szok::-D
I dzis zaczełam 27 tydz ciazy :tak:

jejku jakbym poczytała jakąś fajną książkę... muszę zapisać się do biblioteki... ale czasu na czytanie brak :( ja jestem z tych co lubia kupować ksiazki taki mały schiz:-D

Gorgusia pyszny serniczek

Pajka mój M jeszcze bardziej zamknięty niż ja

a ja właśnie czytam książke i 4 leżą następne w kolejce :)))

Ponieważ jestem po wypłacie której zaraz nie będzie :szok: robię kolejną serię zakupów dla maleństwa i tak na prawdę to mój stres polega na tym aby mieć wszystko odpowiednio wcześnie :( Nie wiem czemu coś czuję że będę miała synka wcześniej - nie chcę krakać ale to nigdy nie wiadomo

Ponieważ jestem po wypłacie której zaraz nie będzie :szok: robię kolejną serię zakupów dla maleństwa i tak na prawdę to mój stres polega na tym aby mieć wszystko odpowiednio wcześnie :( Nie wiem czemu coś czuję że będę miała synka wcześniej - nie chcę krakać ale to nigdy nie wiadomo

Ja tez sie tak schizuje ...a moze to syndrom wicia gniazda nam sie juz właczył.....

reklama
jeeestem :)

boze, pada i pada i pada i napadac sie nie moze, snieta i rozdrazniona jestem przez ta pogoda, malz spi, maly tez chyba. a wczoraj tak mi dokuczal ze mialam go juz dosyc, jak nie z prawej to z lewej i zaraz na srodku poprawia bestia niedobra. mijalam biblioteke po drodze do doktorka chyba sie tam przejde bo mi sie nudzi strasznie, nawet jak M zrezygnowal z jednej pracy to i tak w drugiej na 12h... upolowalam dzis ostatnia chalke smaka mam na nia od miesiaca chyba <mniam>

Martusia juz nie mysl o tym bylo minelo usmiechnij sie troszke :)
Gorgusia ja bym strasznie chciala na Legie na mecz mieszkam dosc blisko ale troche boje
Future jak tam Twoj dziec? nic nie piszesz... :(

gdyby ktoras mama z Warszawy chciala uzyskac info o salach porodowych zostawiam numer telefonu [spisalam z przychodni]- moze sie okazac przydatny: 22 827 23 09.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry