reklama

wrzesień 2012 ;)

Lotka fajna i przydatna zabawka no i cena korzystna moja P kupila podwojny za 80 zl:szok: wypoczywaj milutko:)
To zależy jaki jest ten podwójny, ten Little Tikes? Są zdecydowanie lepsze dla dziecka w wieku od jednego roku, bo ma się jak trzymać uchwytów, a ten Ikeowski wtedy odpada.
My mamy od roku oba, i póki co ten góruje, a ikeowski stoi sobie i czasem z niego skorzysta, ale za rok pewnie ten ikeowski będzie w użyciu, a brdzuszkowa Córcia na LT zacznie urzędować Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mecz super!

Edit:
No właśnie, wiedziałam, że taka będzie reakcja pani prawnik odnośnie petycji.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane :) No i 1:1. Jestem mile zaskoczona naszą drużyną :)
Monaliza, Joasia- moja Mała też kopała w trakcie meczu :) mój M-ek się śmieje, że kibic nam już rośnie
Pajkaa, *martusia* - mi też wstyd z powodu tych zamieszek. Widziałam takich kiboli..kompletny prymityw..ech.

Teraz czekam na sobotę...to będzie mecz

Liljanna ale z ciebie ptaszek rannny:-):-)

Ale pogoda za oknem znowu leje:eek: a ja mam mega lenia musze wstac i sniadanko sobie zrobic:dry:,dzis wizyta u diabetolog o 19;30:dry:zobaczymy co powie....

Swoją drogą ruscy kibole to też prymitywy. I tak nie było tak źle jak się spodziewałam. Moim zdaniem wielkiego wstydu nie ma,bo przy takiej ilości ludzi i gdy jeszcze dochodzi do jakichś prowokacji mogło być znacznie gorzej.
My w sobote jak będzie nasz wielki mecz idziemy na narodowy na grecja-rosja. Będziemy kibicować Grekom :)
Całą noc lało... nie jestem wyspana,a do tego jakieś skurcze sobie wkrecam i się stresuje...

WITAM:)

Dzisiaj dzień zajęty gdzie w tym do gina smigam na 14:40 :)

Wczorajszy mecz PIEKNY!!!Teraz Czechy ograć :))

Ja polecam JELP 2w1 super jest :)i będe również przy 3 maluszku ciuszki w tym proszku prać :)

dzien dobry!
To zależy jaki jest ten podwójny, ten Little Tikes? Są zdecydowanie lepsze dla dziecka w wieku od jednego roku, bo ma się jak trzymać uchwytów, a ten Ikeowski wtedy odpada.
My mamy od roku oba, i póki co ten góruje, a ikeowski stoi sobie i czasem z niego skorzysta, ale za rok pewnie ten ikeowski będzie w użyciu, a brdzuszkowa Córcia na LT zacznie urzędować Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mecz super!

Edit:
No właśnie, wiedziałam, że taka będzie reakcja pani prawnik odnośnie petycji.
fajny ten LT, ale wlasnie dla mniejszego dzieciątka, moj 2,5-latek szaleje na tym ikeowskim , ze az milo. jak byl mlodszy, to wcale sie tym nie interesował, królował pojazd, ktory dostał od chrzestnej na pierwsze urodziny ;-)
o takie coś ma: Samochodzik-jeździk KUBUSIA PUCHATKA (2407151444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

znikam na kawke, trzeba sie obudzic, wczoraj sporo emocji meczowych ;-)

Nie chciaam juz wczoraj tego pisac, wolałam przemilczec, ale mam dokładnie takie zdanie jak pani prawnik i nie podpisałabym się pod tym za zadne skarby... bez obrazy, ale ta petycja nie jest profesjonalnie napisana...

Dzień Dobry dziewczynki ! Witam po dłuższej nieobecności. W związku z tym ze miałam dobre wyniki i dobrze sie czułam w sobotę podjęłam spontanicznie decyzję że jadę na podlasie do Babaci i Siostry no i skończyło się to słabo .. Mężu i tak był zajęty bo pracował całe dnie a ja nie chciałam siedzieć sama. Dojechałam do Babci no i chyba zmiana powietrza, wody .. niedziele smedziłam na kiblu i nad kiblem wiec z tego wszytskiego pojechałam do siostry a tam koty - na które jestem uczulona i dostałam duszności i tak mało przytomna wróciłam do wawy .. chyba w ciąży już nie odwiedzę bliskich i to chyba była ostatnia moja podróż :(

dzien doberek! Ach! ale mecz! dzis trzeba troche odsapnac i sie porelaksowac. Wczoraj skonczylam moja ostatnia prace zaliczeniowa, dzis wysylam i czekam na wyniki wiec w koncu nadszedl czas luzu. Planuje posegregowac ciuchy u Alicji bo ten moj mutancik ze wszystkiego powyrastal. Trzeba pozagladac w stare pudla, moze cos sie zachowalo z ubranek po Alicji dla Olivki. W koncu mam czysta glowe-szkola zakonczona wiec bez wyrzutow sumienia moge sie w koncu wziac za moje ukochane ksiazki fantazy. Gruuuba jestem dziwczyny... to nie tylko miejsce mojego brzuchatka ale dupalek jak armata. Ale B zapewnia mnie co rano, ze kocha wiec troche mi latwiej. Ale slodyczom od dzis mowie NIE!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry