D
Doloress
Gość
Ja zamierzam tez w tym miesiącu trochę poprać ubranek, pieluch w proszku dla dzieci i poprasować żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pajka Fasolka ja się nieźle zdenerwowałam i wyprowadziło mnie to z równowagi.
Jak tak można.
W takich chwilach wychodzi na kogo można liczyć, a na kogo nie...

.jak to dlugo, wczoraj chyba pisalam ;-)Cześć Lotka, długo Cię nie było. No rzeczywiście, najlepiej jest zapytać w szpitalu, pod warunkiem, że ktoś miły się znajdzie, by udzielić odpowiedzi. Takie rzeczy to powinni podawać choćby na stronie internetowej, przecież każdy szpital ma swój BIP a inne to nawet osobne strony mają, tak jest u mnie, a co, informacji konkretnej żadnej, tylko się chwalą, że mają taką świetną opiekę. Ja się dzisiaj od koleżanki dowiedziałam, co niedawno rodziła, a właściwie miała cesarkę, co tak naprawdę było jej potrzebne a czego nie miała przy sobie i położne ją opieprzały za to. Niby dużo wzięła, ale tak naprawdę za mało. Samych podkładów to 4 paczki zużyła, całą dużą pakę pampersów, prawie 60 szt, musiała mieć swoje kosmetyki dla dziecka i wiele innych rzeczy, a mąż tylko latał co chwila do apteki kupować. Mam nadzieję, że na szkole rodzenia się dowiem wielu rzeczy, które się okażą przydatne.
Ja jutro też mam szpital, cd badań. Już spakowana czekam do rana![]()
wypoczywaj milutko