reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja zamierzam tez w tym miesiącu trochę poprać ubranek, pieluch w proszku dla dzieci i poprasować żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę ;)

reklama
Pajka Fasolka ja się nieźle zdenerwowałam i wyprowadziło mnie to z równowagi.
Jak tak można.
W takich chwilach wychodzi na kogo można liczyć, a na kogo nie...

ja przez ostatnie 1,5 roku miała masakryczne problemy rodzinne zdrowotne itp i tak naprawde z grupy'' psełdo '' (teraz to wiem)przyjaciół została garstka...na która wiem ze moge liczyc:sorry2:

Cześć Lotka, długo Cię nie było. No rzeczywiście, najlepiej jest zapytać w szpitalu, pod warunkiem, że ktoś miły się znajdzie, by udzielić odpowiedzi. Takie rzeczy to powinni podawać choćby na stronie internetowej, przecież każdy szpital ma swój BIP a inne to nawet osobne strony mają, tak jest u mnie, a co, informacji konkretnej żadnej, tylko się chwalą, że mają taką świetną opiekę. Ja się dzisiaj od koleżanki dowiedziałam, co niedawno rodziła, a właściwie miała cesarkę, co tak naprawdę było jej potrzebne a czego nie miała przy sobie i położne ją opieprzały za to. Niby dużo wzięła, ale tak naprawdę za mało. Samych podkładów to 4 paczki zużyła, całą dużą pakę pampersów, prawie 60 szt, musiała mieć swoje kosmetyki dla dziecka i wiele innych rzeczy, a mąż tylko latał co chwila do apteki kupować. Mam nadzieję, że na szkole rodzenia się dowiem wielu rzeczy, które się okażą przydatne.
Ja jutro też mam szpital, cd badań. Już spakowana czekam do rana :)
jak to dlugo, wczoraj chyba pisalam ;-)
chociaz pewnie mało, ale nadrabiam na biezaco ;-) i wszystkie tematy jestem na czasie... no ale same wiecie, Tom szaleje na ulicy na rowerku, odwiedzam znajomych i rodzinke, potem jak sie Maci urodzi to bedzie przestój ;-) no i przez to malo czasu na pisanie ;-)
no ale jeszcze takie pare dni i potem luz :-)
mecz ogladam na necie na zywo, tv mama zajela jakimis swoimi glupimi filmami, co zrobic... :-)
milego wieczoru!!!

Dziewczyny chciałam poinformowac, iż w związku z zamieszaniem powstałym wokół mojej osoby oraz tym, ze nasza sytuacja uległa pogorszeniu przesłałam dokumenty do Admina, aby już nikt nie miał wątpliwości co do mojej uczciwości. Tu jest temat na którego umieszczenie dostałam zgodę Admina.
pomoc w skompletowaniu wyprawki

No i mamy 1:1 heh

jasminum &&& za jutro

Ostatnia edycja:
Jednym okiem na bb a drugim na stadionie hehe Lilka na co patrzy nie wiem ale licze ze na mecz i dopinguje bo ostro kopie:-D

malenstwo pelna profeska:D

Lilijannka popieram inne mamy pewnie tez skorzystaja:)

Lotka fajna i przydatna zabawka no i cena korzystna moja P kupila podwojny za 80 zl:szok: wypoczywaj milutko:)

fasolka no to wypijmy za to ....hmmm szklaneczke wody mineralnej:-D

maja jak mozesz:P potrzebna jest nasza wiara ja tam licze w najgorszym razie ze zostanie jak jest czyli remis ale mogliby zrobic niespodzianke i wygrac:D

*martusia
mi P. polecila Dzidziusia bo Lovela jest bezzapachowaa ciuszki Jej Malego slicznie pachna wiec chyba sie skusze:)

No i zostal remis teraz kombinacje co trzeba zrobic zeby wyjsc z grupy:/ no nic dalej walczymy:)
A my juz idziemy spiochac do jutra Mamulki:*

Martusia też słyszałam o loveli

Fasolka też miałam na początku mega problemy rodzinne prawie nie zakończone rozwodem przez siostrę męża. A ze zdrowiem to ja zawsze miałam problemy zdążyłam się przyzwyczaić.
Poza tym cieszę się, że mam wąską grupę przyjaciół, bo ja jestem bardzo zamknięta, prostolinijna i mam specyficzny sposób bycia - tak mi mówią znajome.

Lepiej mieć wąską grupę przyjaciół niż wielu pseudo :D

teraz to juz tylko pach pach wygramy z czechami i wychodzimy z grupy :) Olivia skakala mi w brzucholku jakby sama w srodku miala mecz. Ciekawe, moze ma w srodku maly telewizorek i z meczami jest na bierzaco. Ale emocje!!!caly mecz jadlam z nerwow, ledwo sie ruszam hahaha.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry